Απεργία: Νέα 24ωρη σε τρένα και προαστιακό

Απεργία: Νέα 24ωρη σε τρένα και προαστιακό

Δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και αντίστροφα. Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι κινητοποιήσεις

Ακινητοποιημένα θα είναι και σήμερα Τρίτη, τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας καθώς και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).

Λόγω της απεργίας δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα «Δουκίσσης Πλακεντίας»-«Αεροδρόμιο» και αντίστροφα.

Η ΠΟΣ, με ανακοίνωσή της, αντιδρά στην «επιβαλλόμενη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων συνολικά στον Σιδηρόδρομο και ιδιαίτερα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσαν οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι (TRENITALIA)» και στη μη υπογραφή ΣΣΕ και καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταφορών, σήμερα, το πρωί.

Την ίδια στιγμή οι κινητοποιήσεις στα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου. Μετά από απόφαση των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου, ενώ για τα εμπορευματικά τρένα αποφάσισαν να μείνουν ακινητοποιημένα μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Απεργίες
SHARE: