Απόκοσμες εικόνες: Ηλεκτρική καταιγίδα με κεραυνούς στον ουρανό της Αττικής

Απόκοσμες εικόνες: Ηλεκτρική καταιγίδα με κεραυνούς στον ουρανό της Αττικής
EUROKINISSI

Το πρωί της Τρίτης έπεσαν τουλάχιστον 800 κεραυνοί μόνο μέσα σε μία ώρα στον ουρανό της Αττικής κατά τη διάρκεια της σύντομης καταιγίδας. Έγινε πραγματικά, η νύχτα μέρα.

Οι πτώσεις δένδρων και αντικειμένων από τους ισχυρούς ανέμους, που θύμιζαν ανεμοστρόβιλο, κυρίως στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, αποτέλεσαν τα σημαντικότερα προβλήματα από την κακοκαιρία που έπληξε γύρω στις 6:00 το πρωί της Τρίτης, την Αττική.

Ο αέρας έσκισε τέντες, ξεκόλλησε ταμπέλες και άλλα αντικείμενα, σήκωσε ακόμα και κεραμίδια από σπίτια και προκάλεσε σημαντικές ζημιές, ενώ τα συνεργεία της Πυροσβεστικής εργάστηκαν πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα.

Από τις 125 κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική στην Αττική, μόνο 27 ήταν για αντλήσεις υδάτων, καθώς η νεροποντή δεν κράτησε πολύ ώρα, αλλά ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι σχεδόν σε όλο το λεκανοπέδιο, ενώ για περίπου 10 λεπτά έκλεισε και η οδός Πειραιώς.

Κίνηση επικράτησε άλλωστε σε όλους τους οδικούς άξονες της Αττικής, με μεγαλύτερο πρόβλημα στη λεωφόρο Κηφισού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το πρωί σύμφωνα με το Forecast Weather Greece έπεσαν τουλάχιστον 800 κεραυνοί μέσα σε μια ώρα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία
SHARE:

24Media Network