Ασπρόπυργος: Έσβησε η φωτιά στην εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων – Μήνυμα από το 112

Ασπρόπυργος: Έσβησε η φωτιά στην εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων – Μήνυμα από το 112
Φωτιά σε εργοστάσιο αποβλήτων στον Ασπρόπυργο NEWS 24/7

Η φωτιά ξέσπασε σε εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων στην Ελευσίνα, πλησίον της Πετρογκάζ. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο. Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης (23/11) στην Πυροσβεστική καθώς μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα σε κτίριο που ανήκει στην εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων Polyeco, στο 16ο χιλμ της Εθνικής.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι πλησίον του κτιρίου όπου έχουν εκδηλωθεί οι φλόγες, βρίσκονται εγκαταστάσεις της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ.

Στο σημείο έσπευσαν 13 οχήματα με 30 πυροσβέστες, οι οποίοι επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ στο σημείο μετέβη κι ειδικό όχημα της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά τέθηκε σε ύφεση λίγο πριν τις 17.00.

Εικόνες από το σημείο δείχνουν πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από τις εγκαταστάσεις ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καλύψει την Εθνική Οδό.

NEWS24/7

Μήνυμα του 112

Μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής από το 112 εστάλη για τη φωτιά. «Αν βρίσκεστε στον Ασπρόπυργο, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Κλείστε τα παράθυρα και μείνετε μακρυά από υαλοπίνακες. Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση» αναφέρει η προειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα