Αττική Οδός: Έρευνα και για το ενδεχόμενο έκθεσης σε κίνδυνο ζωής των οδηγών

Εγκλωβισμένα οχήματα στην Αττική οδό
Εγκλωβισμένα οχήματα στην Αττική οδό EUROKINISSI

Νέα έρευνα και για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος έκθεσης σε κίνδυνο ζωής κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο στην Αττική οδό.

Νέες διαστάσεις παίρνει η εισαγγελική έρευνα την οποία διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, σχετικά με το πρωτοφανές "μπάχαλο" στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr η εισαγγελική Αρχή διερευνά και την ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος έκθεσης σε κίνδυνο ζωής κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο.

Την έρευνα έχει αναλάβει ένας από τους πλέον έμπειρους εισαγγελικούς λειτουργούς, ο κ. Αντώνης Ελευθεριάνος, πρώην επίκουρος εισαγγελέας Διαφθοράς, ο οποίος αναμένεται να διερευνήσει όλες τις πτυχές που οδήγησαν στον εγκλωβισμό και την απίστευτη ταλαιπωρία οδηγών οι οποίοι επέλεξαν να κινηθούν (για να επιστρέψουν στο σπίτι τους) έναν από τους πλέον σύγχρονους αυτοκινητοδρόμους της Ευρώπης, όπως τουλάχιστον διαφημίζεται. Ακόμη και τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές διασώστες επιχειρούν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες των οχημάτων στα οποία η εταιρεία προτίθεται να δώσει αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ (μετά από εισήγηση του πρωθυπουργού) προκειμένου να…ξεχάσουν τον πόνο τους και να επανακτήσουν την τρωθείσα αξιοπρέπειά τους.

Σημειώνεται ότι τα αντανακλαστικά των εισαγγελικών Αρχών ήταν άμεσα καθώς από τις πρώτες κιόλας κρίσιμες ώρες η προϊσταμένη της εισαγγελίας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών, αλλά και εκείνο της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία Ελπίδα, Κακοκαιρία, χιόνια, Αττική Οδός
SHARE:

24Media Network