Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Όλες οι δωρεάν εκδηλώσεις για απόψε

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Όλες οι δωρεάν εκδηλώσεις για απόψε
Η υπερπανσέληνος πάνω από την Ακρόπολη, τον Μάιο του 2020. Eurokinissi

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, κάτω από το Φεγγάρι του Οξύρυγχου.

Σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστουαπολαμβάνουμε το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές φεγγάρι για το 2020, το Φεγγάρι του Οξύρυγχου ή αλλιώς η Aυγουστιάτική Πανσέληνος.

Τη νύχτα της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2020, με το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου, 77 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα υποδέχονται το κοινό, με εκδηλώσεις σε 37 από αυτά ενώ ακόμη 40 παραμένουν ανοιχτά για το κοινό.

Για μία ακόμη χρονιά, οι Περιφερειακές και Ειδικές Περιφερειακές Υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς προσφέρουν στους Έλληνες πολίτες, καθώς και στους ξένους επισκέπτες, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, την ωραιότερη νύχτα του ελληνικού καλοκαιριού.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την αποψινή βραδιά είναι κυρίως συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, ποιητικές απαγγελίες, προβολή ντοκιμαντέρ, εικαστικές εκθέσεις, καθώς και παρατήρηση των άστρων.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα τη Δευτέρα 3 Αυγούστου:

https://www.news247.gr/download/1548//627000/pans.pdf

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα