ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Ροζ Πανσέληνος

Ροζ Πανσέληνος: Απόψε το πρώτο φεγγάρι της Άνοιξης - Από πού πήρε το όνομά της

Το πρώτο και εντυπωσιακό ολόγιομο φεγγάρι της Άνοιξης, γνωστό και ως "Ροζ Πανσέληνο" θα έχουν την ευκαιρία να αντικρύσουν στον ουρανό όσοι μείνουν ξύπνιοι το βράδυ της Τετάρτης (05/04).

Πανσέληνος πάνω από το Σούνιο

Πανσέληνος Αυγούστου 2022: Εντυπωσιακές εικόνες από το ολόγιομο φεγγάρι

Μαγεύει η αγουστιάτικη πανσέληνος η οποία έκανε την εμφάνισή της το βράδυ της Παρασκευής (12/08) στον ουρανό της Ελλάδας. Εντυπωσιακές εικόνες από Ακρόπολη, Σούνιο, Ναύπλιο και Μύκονο.

Πανσέληνος Αυγούστου πάνω από τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο

Υπέροχη πανσέληνος Αυγούστου σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, 105 αρχαιολογικοί χώροι, ιστορικοί τόποι, μουσεία και μνημεία, σε ολόκληρη τη χώρα, θα υποδεχθούν το κοινό κάτω από το φως της πανσελήνου.

Πανσέληνος Αυγούστου στο Μουσείο Ακρόπολης

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Γιορτάστε την στο Μουσείο Ακρόπολης με μία πολεμική... μπάντα

Απολαύστε την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με ελληνικά τραγούδια για το φεγγάρι, μουσική κινηματογράφου και γνωστές ξένες μελωδίες από το ιστορικό μουσικό σχήμα της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας, στον προαύλιο χώρο του Μουσείο Ακρόπολης.

Πανσέληνος

Έρχεται το "Ματωμένο φεγγάρι" και ολική έκλειψη της Σελήνης - Πότε θα δούμε το φαινόμενο

Τα ξημερώματα της Δευτέρας θα μπορεί να δει κανείς στον νυχτερινό ουρανό την ολική έκλειψη της Σελήνης. Τυχαίνει να συμπίπτει και με το πρώτο "Ματωμένο φεγγάρι" του 2022.

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος

Πανσέληνος Αυγούστου 2021: Δωρεάν εκδηλώσεις, μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι

Με ελεύθερη είσοδο θα μπορούν να επισκεφθούν 120 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους οι πολίτες την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021. Η οπτική απάτη πίσω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Πανσέληνος στο Κάνσας

Πανσέληνος Αυγούστου: Πότε πέφτει το μεγαλύτερο φεγγάρι του χρόνου

Το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό φεγγάρι του χρόνου πλησιάζει. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει ξεχωριστές εκδηλώσεις για μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού.