Χρυσή Αυγή: Αποκαθηλώθηκε η πινακίδα από τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη

Χρυσή Αυγή: Αποκαθηλώθηκε η πινακίδα από τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη
VORIA

Με παρέμβαση του δήμου απομακρύνθηκε η επιγραφή που παρέμενε αναρτημένη στο κτήριο έναν χρόνο μετά την καταδίκη της οργάνωσης.

Αποκαθηλώθηκε με παρέμβαση του δήμου Θεσσαλονίκης η πινακίδα της Χρυσής Αυγής, που παρέμενε αναρτημένη στο κτήριο στην περιοχή των Δικαστηρίων έναν χρόνο μετά την καταδίκη της ως εγκληματικής οργάνωσης.

Το θέμα είχε θέσει με αίτημά του προς το δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Ανάποδα», Κώστας Ξενόπουλος, στη συνεδρίαση της 11ης Οκτωβρίου, με το σώμα να συμφωνεί ότι πέραν του ότι πρόκειται για πράξη που παραβιάζει τον νόμο περί υπαίθριας διαφήμισης, είναι αδιανόητο να εξακολουθεί να υπάρχει η πινακίδα με το όνομα της Χρυσής Αυγής σε τόσο κεντρικό σημείο, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Το ζήτημα είχε την ομόθυμη στήριξη της διοίκησης του δήμου που παρενέβη μέσω της αντιδημαρχίας Οικονομικών, η οποία είναι αρμόδια για τα ζητήματα της υπαίθριας διαφήμισης.

Για «αυτονόητη παρέμβαση» έκανε λόγο μιλώντας στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μιχάλης Κούπκας, ο οποίος επισήμανε ότι πέρα από το ζήτημα αρχής που προέκυψε με τη συγκεκριμένη πινακίδα, η δημοτική αρχή συνεχίζει τον αγώνα για την πάταξη των παράνομων υπαίθριων διαφημίσεων, που, όπως είπε, καταγράφει υψηλή παραβατικότητα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή, Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network