Χρυσή Αυγή: Στις φυλακές Δομοκού το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης

Χρυσή Αυγή: Στις φυλακές Δομοκού το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης AP

Στις φυλακές του Δομοκού θα μεταφερθούν όπως όλα δείχνουν τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Στην ίδια φυλακή με τον Μαζιώτη.

Συγκρατούμενοι με το ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα Νίκο Μαζιώτη αναμένεται να είναι σε λίγες ημέρες τα μέλη της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Οι φυλακές του Δομοκού στη Φθιώτιδα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα να είναι ο τελευταίος σταθμός για τα μέλη του σκληρού πυρήνα της Χρυσής Αυγής μετά την καταδικαστική απόφαση.

Πρόκειται για φυλακές Β’ τύπου και τα κελιά που θα “φιλοξενήσουν” το διευθυντήριο θα βρίσκονται σε μέρος που δεν θα έχει επαφή με το υπόλοιπο μέρος της φυλακής.

Εννοείται ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά ενώ εξετάζεται η λύση να προαυλίζονται μόνοι τους χωρίς επαφή με τον υπόλοιπο πληθυσμό στη φυλακή.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς είναι πιθανό να επιστρέψει στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα