Δίκη Φουρθιώτη: Διακοπή λόγω κωλύματος συνηγόρων

Ο Μένιος Φουρθιώτης
Ο Μένιος Φουρθιώτης EUROKINISSI

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Μένιου Φουρθιώτη δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στη σημερινή διαδικασία με το ΜΟΔ να διακόπτει τη δίκη, ενώ η 18μηνη προσωρινή κράτηση των κατηγορουμένων οδεύει προς το τέλος της.

Για τις 23 Σεπτεμβρίου διέκοψε η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη σχετικά με τις επιθέσεις που είχαν σημειωθεί το 2021 στο σπίτι του στο Διόνυσο.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ενώπιον του οποίου βρέθηκε τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι τρεις συγκατηγορούμενοί του, που είναι προσωρινά κρατούμενοι, αποφάσισε να προχωρήσει σε διακοπή μετά από σχετικό αίτημα της πλευράς των κατηγορουμένων. Κι αυτό γιατί δύο συνήγοροι υπεράσπισης του Μ. Φουρθιώτη και ακόμη ενός κατηγορούμενου, δεν μπορούσαν να παρευρεθούν κατά τη σημερινή διαδικασία δηλώνοντας σχετικό κώλυμα.

Νωρίτερα, το δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων, ενώ οι κατηγορούμενοι ανέφεραν τα στοιχεία τους, δίχως να αναφερθούν επί της κατηγορίας.

Ο εισαγγελέας της έδρας από την πλευρά του, εξήγησε ότι η υπόθεση θα πρέπει να προχωρήσει λόγω παρέλευσης του ανώτατου ορίου της 18μηνης προσωρινής κράτησης.

Πράγματι μέσα στους επόμενους περίπου δύο μήνες οι δύο άνδρες που κατηγορούνται μεταξύ άλλων και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών, αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι έχοντας κρατηθεί προσωρινά για 18 μήνες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη, Μένιος Φουρθιώτης
SHARE:

24Media Network