Δίκη ηθοποιού - ταξιτζή: Ουσίες και κενό μνήμης - Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος που εξέτασε τον οδηγό

Δίκη ηθοποιού - ταξιτζή: Ουσίες και κενό μνήμης - Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος που εξέτασε τον οδηγό

"«Δε μπορεί να είναι τόσο καλός ηθοποιός. Φοβάται ότι θα του συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο όταν πάρει μια νέα κούρσα" δήλωσε ο ψυχίατρος Ορέστης Γιωτάκος για τον οδηγό ταξί.

Τη βεβαιότητα ότι ο οδηγός ταξί πάσχει από μετατραυματικό σοκ, εξέφρασε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο τεχνικός σύμβουλος της πολιτικής αγωγής, ψυχίατρος Ορέστης Γιωτάκος, στη δίκη με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Γ. Καρκά

«Τα συμπτώματα αυτά είναι αποτέλεσμα των σκηνών που θυμάται, της σεξουαλικής κακοποίησης» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «Έχουμε ένα κενό μνήμης από τις ουσίες και ένα κενό μνήμης από το μετατραυματικό σύνδρομο. Τα συμπτώματα που αναφέρει (ο παθών) παραπέμπουν σε συμπτώματα μετατραυματικού σοκ. Δε μπορεί να είναι τόσο καλός ηθοποιός. Αυτή  τη περίοδο επαναβιώνει στιγμές και φοβάται ότι θα του συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο όταν πάρει μια νέα κούρσα. Γι' αυτό δεν μπορεί να εργαστεί προς το παρόν. Του έχω χορήγηση αγωγή για να μπορεί να κοιμάται. Έχει κενά μνήμης... Απορώ πως οδήγησε εκείνο το βράδυ μέχρι το νοσοκομείο».

ADVERTISING

Μήνυση κατά μάρτυρα 

Μήνυση σε βάρος της ψυχολόγου Χρ. Αντωνοπούλου για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης σε βάρος του, προανήγγειλε ότι θα καταθέσει ο ηθοποιός. Κατά την έναρξη της διαδικασίας, υποστήριξε ότι όσα ανέφερε η μάρτυρας στην προηγούμενη δικάσιμο δεν ισχύουν. Υπενθυμίζεται ότι η ψυχολόγος μεταξύ άλλων, είχε κάνει λόγο για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές του κατηγορουμένου. Η δίκη συνεχίζεται με την ανάγνωση των εγγράφων της δικογραφίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δίκη, Ταξί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δίκη ηθοποιού-ταξιτζή: Άγριος καυγάς μπροστά στα σεξουαλικά βοηθήματα

Γιατρός Ιπποκράτειου για υπόθεση ηθοποιού - ταξιτζή: "Στα σκαλάκια του νοσοκομείου μου είπε ότι τον βιάσανε"

Υπόθεση ηθοποιού - ταξιτζή: Η δίκη για το βιασμό και τα στοιχεία "φωτιά"

SHARE:

24Media Network