Δίκη Λιγνάδη: Τις ερωτήσεις της υπεράσπισης θα δεχθεί ο Νίκος Σ.

Δίκη Λιγνάδη: Τις ερωτήσεις της υπεράσπισης θα δεχθεί ο Νίκος Σ.
Δημήτρης Λιγνάδης INTIME NEWS

Στο βήμα σήμερα για δεύτερη συνεδρίαση ο άνδρας, που κίνησε την ποινική διαδικασία κατά του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό.

Με μία εξέταση για “γερά στομάχια” αφού η υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη έχει δηλώσει ποικιλοτρόπως ότι θα είναι εξαντλητική, συνεχίζεται η δίκη σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Νίκος Σ., ο άνδρας που πρώτος κίνησε την ποινική διαδικασία καταγγέλλοντας το βιασμό του από το σκηνοθέτη σε ηλικία 19 ετών, αναμένεται να βρεθεί για δεύτερη συνεδρίαση στο βήμα. Ο μάρτυρας, οι καταγγελίες του οποίου έχουν υποπέσει σε παραγραφή αφού φέρονται να τελέστηκαν το 2005, πρόκειται να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Κούγια, καθώς είναι η δίκη του σειρά να υποβάλει ερωτήσεις.

Ήδη ο συνήγορος υπεράσπισης έχει κάνει λόγο για «μυθιστορηματική διήγηση» και για «υποκρισία» ως προς τα κλάματα του μάρτυρα κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του.

Αλλά και ο Νίκος Σ. έχει στραφεί κατά του Αλ. Κούγια, και συγκεκριμένα κατά την πολύωρη κατάθεσή του στην προηγούμενη συνεδρίαση. «Ο συνήγορος του κατηγορούμενου μάς βιάζει κάθε μέρα. Χιλιάδες παιδιά στο γυμνάσιο και το Λύκειο που είναι ομοφυλόφιλοι τα ακούνε αυτά. Ο κύριος Κούγιας όταν ξεκίνησε η δίκη είπε ότι θα γίνει μια δίκαιη δίκη, κι εμείς αυτό θέλουμε μια δίκαιη δίκη. Ο δικηγόρος του βιαστή μου βγαίνει στα κανάλια και μίλα για λ@@ρες και αλλαξοκ@@δες. Στη χώρα που ο Γιακουμάκης αυτοκτόνησε από το bullying» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σε ένα ιδιαίτερο φορτισμένο κλίμα, υποστήριξε πως η γνωριμία του με τον κατηγορούμενο ήρθε μέσω της θείας του, καθώς ο ίδιος ήθελε να γίνει ηθοποιός. Περιέγραψε αναλυτικά όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα του Δημ. Λιγνάδη με τη συμμετοχή ακόμη ενός νεαρού άνδρα.

Μεταξύ άλλων, κατέθεσε: «Θυμάμαι τον πόνο, τον φόβο, πώς θα πάω στην οικογένειά μου, τι να τους πω ότι μου συνέβη; Δεκαπέντε χρόνια δεν μπορούσα να της το πω… Ένιωθα εξευτελισμένος, αδικημένος, αν έχω κάνει εγώ λάθος; Τι ζήτησα; Μόνο έναν μονόλογο ήθελα να διαβάσω…».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα