Δήμαρχος Κοζάνης: “Έχουμε τον υψηλότερο ρυθμό κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα”

Δήμαρχος Κοζάνης: “Έχουμε τον υψηλότερο ρυθμό κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα”
Ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, Facebook (Λάζαρος Μαλούτας)

Ο Δήμαρχος της Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας παρουσιάστηκε απολύτως ειλικρινής για την κατάσταση που βιώνει η πόλη του με την πανδημία.

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση στην Κοζάνη, τοσο στο κομμάτι της επιδημίας όσο και στο κομμάτι της οικονομίας ο Λάζαρος Μαλούτας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος της πόλης ανέφερε πως ο ρυθμός των κρουσμάτων είναι ο υψηλότερος στην Ελλάδα και τα νοσοκομεία βρίσκονται σε οριακή κατάσταση.

«Δεν υπάρχει εξήγηση για την αύξηση των κρουσμάτων, χθες στην ευρεία σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά διατυπώθηκε ότι το επιδημιολογικό φορτίο είναι πολύ αυξημένο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε επίσης ότι είναι διάχυτη η κούραση στην πόλη και υπάρχει ανησυχία για τις συνέπειες που έχει το παρατεταμένο απαγορευτικό στην τοπική οικονομία.

“Αν το λιανεμπόριο παραμείνει κλειστό και το Πάσχα, όπως τα Χριστούγεννα, αυτό θα είναι καταστροφικό για τον εμπορικό κόσμο της περιοχής. Δυστυχώς φοβόμαστε ότι θα φτάσουμε έτσι μέχρι το Πάσχα” ήταν το καταληκτικό σχόλιό του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα