Δήμαρχος Πύργου για κορονοϊό: Αντί να είναι σε καραντίνα, πάνε για καφέ

Δήμαρχος Πύργου για κορονοϊό: Αντί να είναι σε καραντίνα, πάνε για καφέ
Στιγμιότυπο σπό το νοσοκομείο Αμαλιάδας. Eurokinissi

"Το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας δυστυχώς είναι πολύ χαμηλά" είπε ο Δήμαρχος Πύργου και κάλεσε τους πολίτες να είναι πολύ πιο προσεκτικοί.

Αν και ο Πύργος, όπως και όλος ο νομός Ηλείας βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού μετά τα κρούσματα κορονοϊού, οι Πυργιώτες φαίνεται πως δεν συμμορφώνται με τις υποδείξεις των ειδικών για μέτρα προστασίας, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους αλλά και των άλλων.

Όπως κατήγγειλε ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος στον ΣΚΑΙ, “το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας δυστυχώς είναι πολύ χαμηλά”.

«Είναι το πιο χαρακτηριστικό σημείο στη διάδοση της ίωσης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συγγενείς εκείνων που ταξίδεψαν στους Αγίους Τόπους και άνθρωποι οι οποίοι εργάζονταν στον ίδιο χώρο και έχουν έρθει σε επαφή με κάποιον που έχει νοσήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Κυκλοφορούν ελεύθεροι. Δεν ξέρουμε πόσοι είναι, σίγουρα είναι αρκετοί με βάση και τα διαγνωσμένα κρούσματα και με βάση αυτούς που έχουν τεθεί σε καραντίνα. Το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας δυστυχώς είναι πολύ χαμηλά. Υπάρχει μια γενικότερη συστολή του κόσμου, αλλά όταν κυκλοφορούν, πάνε στα καφενεία, στην αγορά», πρόσθεσε.

Ο κ. Αντωνακόπουλος απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους του Πύργου που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα