Δημοπρασίες για καλό σκοπό από SPORT 24 και Navarino Challenge

Δημοπρασίες για καλό σκοπό από SPORT 24 και Navarino Challenge

Ενέργεια αγάπης από το SPORT 24 και το Navarino Challenge με τις δημοπρασίες αθλητικών αντικειμένων από τις 11 έως τις 20 Δεκεμβρίου. Τα έσοδα θα δοθούν σε μη κερδοσκοπικά ιδρύματα.

Το No1 αθλητικό brand ενημέρωσης SPORT 24 και η πολυβραβευμένη αθλητική διοργάνωση Navarino Challenge φέτος τα Χριστούγεννα προχώρησαν σε μια κίνηση αγάπης και διοργανώνουν δημοπρασίες αθλητικών αντικειμένων από την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου. Τα αντικείμενα θα δημοπρατηθούν μέσω της πλατφόρμας Charity Idols, όπου ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει τα αντικείμενα που επιθυμεί.

Συλλεκτικά αντικείμενα αγαπημένων αθλητών, “θρύλων” των σπορ, τα οποία θα φέρουν την υπογραφή τους όπως των Νίκου Γκάλη, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Αλέξανδρου Νικολαΐδη, θα δημοπρατούνται καθημερινά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Charity Idols.

Το τελικό ποσό που θα μαζευτεί θα δοθεί ισομερώς στα Μη κερδοσκοπικά Ιδρύματα: Ινστιτούτο Prolepsis, με το πρόγραμμα σίτισης και προώθησης υγιεινής διατροφής – “ΔΙΑΤΡΟΦΗ” και μέσω του Ιδρύματος “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” στην “WWF Ελλάς” και στο “ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ”. Οι νικητές των δημοπρασιών θα ενημερώνονται μέσω email για τον τρόπο απόκτησης του αντικειμένου.

Κατά την διάρκεια της ενέργειας, το Sport24.gr και ο Sport24 Radio και η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge αποτελώντας τους βασικούς υποστηρικτές της ενέργειας θα προωθούν καθημερινά το πρόγραμμα των δημοπρασιών και θα ενημερώνουν το κοινό για τα συλλεκτικά αθλητικά αντικείμενα που μπορούν να αποκτήσουν.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των δημοπρασιών

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα