Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Ομόφωνα ένοχος ο 28χρονος κατηγορούμενος

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Ομόφωνα ένοχος ο 28χρονος κατηγορούμενος
Ο 27χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton οδηγείται από αστυνομικούς για να απολογηθεί στον εισαγγελέα Χανίων Eurokinissi

Ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον και ένοχος κατά πλειοψηφία για την κατηγορία του βιασμού της γυναίκας, κρίθηκε ο 28χρονος κατηγορούμενος.

Ομόφωνα ένοχος για την κατηγορία της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον κρίθηκε ο κατηγορούμενος Γ.Π, όπως είχε προτείνει το μεσημέρι της Τρίτης ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφροέις από το Cretalive.gr, ο 28χρονος κρίθηκε επίσης κατά πλειοψηφία ένοχος (μειοψήφισε ένας ένορκος) για την κατηγορία του βιασμού της άτυχης γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο 28χρονος Γ.Π ξεκίνησε την απολογία του ζητώντας συγνώμη και περιγράφοντας πολύ διαφορετικές τις συνθήκες θανάτου της 60χρονης μοριακής βιολόγου σε σχέση με όσα είχε ήδη καταθέσει.

Έκανε λόγο για ένα ατύχημα και όχι μια δολοφονία, αρνήθηκε οποιοδήποτε σεξουαλικό κίνητρο,παρά τις καταθέσεις του περί τριπλού βιασμού της άτυχης γυναίκας και έκανε λόγο για πίεση που αισθάνθηκε από την Αστυνομία, εξαιτίας της οποίας έλεγε ναι σε όλα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα