Δολοφονία Τοπαλούδη: Καθαρές οι τοξικολογικές της - Έφυγαν από τη Ρόδο οι γονείς του 19χρονου

Δολοφονία Τοπαλούδη: Καθαρές οι τοξικολογικές της - Έφυγαν από τη Ρόδο οι γονείς του 19χρονου

Ο πατέρας της Ελένης πήρε τη βαθμολογία της κόρης του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είχε περάσει σε 36 μαθήματα και ήταν στην τελική ευθεία για το πτυχίο της. Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητάει ο Κούγιας.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτελέσματα της τοξικολογικών εξετάσεων της Ελένης Τοπαλούδη που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στο Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού STAR, δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της. Τα αποτελέσματα ταχυδρομούνται στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Εγκατέλειψε τη Ρόδο η οικογένεια του 19χρονου

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, η οικογένεια του 19χρονου κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρόδο. Η μητέρα του μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι γείτονες τους είναι σοκαρισμένοι.

Ο πατέρας της Ελένης πήρε χθες τη βαθμολογία της κόρης του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είχε περάσει σε 36 μαθήματα και ήταν στην τελική ευθεία για το πτυχίο της.

Οι συμφοιτητές της Ελένης έχουν αφήσει μια φωτογραφία της και λίγα λουλούδια στη σχολή τους. Στόλισαν το δέντρο με ευχές. "Η Ελένη δεν πέθανε, είναι πάντα ζωντανή στη μνήμη μας", έγραψαν.

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητάει ο Κούγιας

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι κατέθεσε αίτημα στην Ανακρίτρια Ρόδου για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τόσο των δύο κατηγορουμένων όσο και της Ελένης Τοπαλούδη, εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια το οποίο εκπροσωπεί την οικογένεια της 21χρονης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η άρση που αιτείται το γραφείο αφορά τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τα κινητά τηλέφωνα των ανωτέρω, τις ώρες που αυτές πραγματοποιήθηκαν, τις κεραίες που ενεργοποίησαν αλλά και ποιους κάλεσαν από την στιγμή που συναντήθηκαν με την φοιτήτρια μέχρι και την σύλληψή τους.

Σκοπός του αιτήματος αυτού, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι ο εντοπισμός των προσώπων με τα οποία επικοινώνησαν οι κατηγορούμενοι μετά την δολοφονία της φοιτήτριας αλλά και το πού βρίσκονταν τα πρόσωπα αυτά τις ώρες αυτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελένη Τοπαλούδη, Δολοφονία στη Ρόδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Τοπαλούδη: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητάει ο Κούγιας

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι είπε ο 21χρονος σε λιμενικό κατά την σύλληψή του

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Και οι δύο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές

Κούγιας για δολοφονία Τοπαλούδη: Προσπαθούν να εμφανίσουν στοιχεία υπέρ του Έλληνα

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Τοπαλούδη: Ο 21χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών

SHARE: