Ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη: Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛΑΣ

Ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη: Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛΑΣ
Αστυνομικός Eurokinissi Sports

Στο πόδι βρίσκονται χιλιάδες αστυνομικοί από την Θεσσαλονίκη και όμορους νομούς της Β. Ελλάδος ενώ έχουν ήδη καταφτάσει ελικόπτερο, drone και δύο από τους «Αίαντες» της ΕΛ.ΑΣ.-Στα μέτρα συμμετέχει σχεδόν το σύνολο των αστυνομικών και της Ασφάλειας στα κρίσιμα σημεία

Δρακόντεια είναι τα μέτρα που έχει λάβει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην συμπρωτεύουσα μισή ώρα μετά τις 7 το απόγευμα για την συμφωνία των Πρεσπών.

Στην Θεσσαλονίκη έχει τεθεί σε επιφυλακή το σύνολο της αστυνομικής δύναμης και έχει ενισχυθεί με επιπλέον διμοιρίες από όμορους νομούς ολόκληρης της Βορείου Ελλάδος.

Στα μέτρα συμμετέχει σχεδόν το σύνολο των αστυνομικών και της Ασφάλειας στα κρίσιμα σημεία, στο Αλεξάνδρειο, πέριξ των χώρων των συγκεντρώσεων και στον χώρο διαμονής του Πρωθυπουργού.

Έχει μεταβεί ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και drone που θα μεταδίδουν συνεχώς εικόνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες που έχουν προγραμματιστεί και έχουν μεταβεί και δύο από τους «Αίαντες» της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τα υδροβόλα οχήματα της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση ταραχών, που πρόσφατα χρησιμοποιήθηκαν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΓΑΔΑ, στα επεισόδια του Πολυτεχνείου, στην Επέτειο του Πολυτεχνείου και στα επεισόδια εντός των Εξαρχείων, στην επέτειο θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Υπενθυμίζεται πως μισή ώρα πριν την ομιλία του Πρωθυπουργού έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση εκείνων που διαφωνούν με τη συμφωνία των Πρεσπών, στην Πλατεία Λευκού Πύργου και την ίδια ώρα αντισυγκέντρωση στην Καμάρα από αντιεξουσιαστές. Επίσης έχουν δοθεί εντολές να μην επιτραπεί να συναντηθούν οι δύο πλευρές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα