Έφεση επί της ποινής καταθέτει ο Χάρι Μαγκουάιρ

Έφεση επί της ποινής καταθέτει ο Χάρι Μαγκουάιρ
Χάρι Μαγκουάιρ AP

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάρι, μέσω του συνηγόρου του καταθέτει σήμερα στα Δικαστήρια της Σύρου, έφεση επί της ποινής του. Η ανάρτηση περί "αλήθειας".

Έφεση επί της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης ασκεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σήμερα μέσω του συνηγόρου του, ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από μία πολύωρη ακροαματική διαδικασία, καταδικάστηκε για το επεισόδιο στη Μύκονο σε 21 μήνες και 10 ημέρες με τριετή αναστολή, σύμφωνα με το Syrostoday.

Μετά την καταδίκη του από ελληνικό δικαστήριο για επίθεση και προσπάθεια δωροδοκίας της ελληνικής αστυνομίας, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, έκανε μία προσωπική ανάρτηση λέγοντας πως η αλήθεια “δεν μπορεί να κρυφτεί”.

“Τρία πράγματα δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ: ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια – Βούδας”, αναγραφόταν χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, η σύντροφός του κατηγορεί τις ελληνικές Αρχές πως λένε ψέματα για να καταστρέψουν την φήμη του. “Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν για να καταστρέψουν την φήμη του Χάρι και όποιος πιστεύει αυτά τα ψέματα, είναι σε πλάνη. Ο Χάρι ήξερε πως γνώριζαν ποιος ήταν την ώρα τον χτυπούσαν επανειλημμένα προτού του φωνάξουν πως η ποδοσφαιρική του καριέρα έχει τελειώσει και πως δεν θα παίξει ποτέ ξανά. Με αηδιάζουν”.

Το χρονικό της σύλληψης

Την περασμένη Πέμπτη, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή Φάμπρικας της Μυκόνου, για διένεξη μεταξύ δύο παρεών τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία. Πιο συγκεκριμένα, 9 Βρετανοί που ήταν μέσα σε ένα βαν, ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, ήρθαν σε αντιπαράθεση με δύο ομοεθνείς τους που βρίσκονταν έξω από το βαν, καθώς φαίνεται να πείραξαν τις κοπέλες της παρέας τους.

Οι αστυνομικοί παρενέβησαν και τους χώρισαν και τότε τρεις από την μία παρέα ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, έβρισαν τους αστυνομικούς και χτύπησαν έναν από αυτούς με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου. Ούτε εκεί όμως ηρεμούσαν και αρνούνταν πεισματικά να μπουν στο Τμήμα, με αποτέλεσμα να επέμβουν και άντρες της Ασφάλειας.

Αφού συνέχισαν να βρίζουν τους πάντες και δύο από αυτούς, ανάμεσά τους και ο ποδοσφαιριστής, χτύπησαν ακόμη έναν αστυνομικό, συνελήφθησαν τρία άτομα για εξύβριση και δύο από αυτούς, ανάμεσά τους και ο Μαγκουάιρ και για σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικών και σχηματίστηκε σε βάρος τους σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ανάμεσα στις υπόλοιπες φασαρίες, δηλαδή τις φραστικές επιθέσεις και την βιαιοπραγία σε βάρος αστυνομικών, οι τρεις συλληφθέντες Βρετανοί, ανάμεσά τους και ο Μαγκουάιρ, αποπειράθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ακόμα και να δωροδοκήσουν τους αστυνομικούς για να τους αφήσουν ελεύθερους, χωρίς βεβαίως αυτό να συμβεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα