Αιματηρή νύχτα σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους-Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες

Αιματηρή νύχτα σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους-Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες
( /EUROKINISSI) Eurokinissi

Αρχικά σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στους Αγίους Αναργύρους-Ακολούθησε καταδίωξη των δραστών από αστυνομικούς και κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και ο δράστης που στη συνέχεια κατέληξε-Στα Πατήσια ο οδηγός που δέχτηκε τα πυρά δράστη ύστερα από διαπληκτισμό κατέληξε.

Αιματηρός ο απολογισμός καταδίωξης και ένοπλης συμπλοκής αστυνομικών με ληστή στους Αγίους Αναργύρους.

Προηγήθηκε ένοπλη ληστεία από το δράστη πρώτα σε μπαρ και εν συνεχεία σε πρατήρια καυσίμων σε πρατήριο καυσίμων, επί της Λ. Δημοκρατίας 124. Προστρέξαντες αστυνομικοί καταδίωξαν τον δράστη και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, από την οποία τραυματίστηκε ο ένας αστυνομικός σοβαρά και ο δεύτερος ελαφρά και ο δράστης πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να καταλήξει κατά την μεταφορά του στον «Αττικό» Νοσοκομείο.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο ένας με περιπολικό συναδέλφων του και ο άλλος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο στρατιωτικό νοσοκομείο μετέβηκαν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος για να ενημερωθούν για την κατάσταση των αστυνομικών και σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου.

Νεκρός και το θύμα στα Πατήσια

Στο περιστατικό που προηγήθηκε, στη συμβολή των οδών Νάζου και Κουρτίδου, όλα ξεκίνησαν από καυγά συνολικά 7 αλλοεθνών ο οποίος κατέληξε σε έντονο διαπληκτισμό μεταξύ δύο οδηγών.

Ο ένας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άλλον, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο συνοδηγός του θύματος στην προσπάθειά του να ξεφύγει, βγήκε από το αυτοκίνητο και έτρεξε.

Εκείνη την στιγμή περνούσε από το σημείο ένα τρίτο όχημα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τραυματιστεί.

Οι δύο τραυματίες με τον οδηγό να είναι σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Παμμακάριστος», όπου λίγο αργότερα ο οδηγός κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα