Αλβανία: Κατασχέθηκαν περίπου 450 κιλά μαριχουάνα με προορισμό την Ελλάδα

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, στη περιοχή της Αρτέμιδας, μέσα σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο. 
Προχθές (22-6-2013) το πρωί, συνελήφθη στο χώρο της φυτείας ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 44 ετών,  τη στιγμή που πότιζε τα δενδρύλλια. Μετά από έρευνα βρέθηκαν και εκριζώθηκαν εβδομήντα τρία (73) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,7 έως 2 μέτρων και σαράντα έξι (46) δενδρύλλια μικρού ύψους, φυτεμένα σε γλαστράκια.
Στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ένα (1) κυνηγετικό όπλο και είκοσι οκτώ (28) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.  
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, στη περιοχή της Αρτέμιδας, μέσα σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο. Προχθές (22-6-2013) το πρωί, συνελήφθη στο χώρο της φυτείας ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 44 ετών, τη στιγμή που πότιζε τα δενδρύλλια. Μετά από έρευνα βρέθηκαν και εκριζώθηκαν εβδομήντα τρία (73) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,7 έως 2 μέτρων και σαράντα έξι (46) δενδρύλλια μικρού ύψους, φυτεμένα σε γλαστράκια. Στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ένα (1) κυνηγετικό όπλο και είκοσι οκτώ (28) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. G4PHOTOS

Συνελήφθησαν δύο άτομα και κατασχέθηκαν περίπου 450 κιλά μαριχουάνα με προορισμό την Ελλάδα

Σε αυτοκίνητο μάρκας "Mercedes" βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 450 κιλά μαριχουάνα κοντά στο Αργυρόκαστρο.

Οι αστυνομικές αρχές του Αργυρόκαστρου συνέλαβαν δύο νεαρά άτομα, ένα άνδρα και μια γυναίκα 22 ετών, που μετέφεραν τα ναρκωτικά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι πιθανόν η μαριχουάνα να είχε προορισμό την ελληνική αγορά, ενώ η αστυνομία συνεχίζει της έρευνές για την περίπτωση αυτή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network