Ανεπιθύμητος στις φυλακές ο δολοφόνος του Π. Φύσσα

Ανεπιθύμητος στις φυλακές ο δολοφόνος του Π. Φύσσα
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ ΤΟΝ 34ΧΡΟΝΟ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Προβληματισμός για τη φυλακή, στην οποία θα μεταφερθεί ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα. Φόβοι ότι θα δεχθεί επιθέσεις

Στο μεταγωγών παραμένει ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, ο οποίος μετά την απολογία του το Σάββατο κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όταν έγινε γνωστό ότι επρόκειτο να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό, επικράτησε αναβρασμός και για λόγους ασφαλείας αναβλήθηκε η μεταφορά του.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης θα αποφασίσει το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας σε ποια φυλακή θα πάει ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Οι αρχές, θέλουν να είναι μόνος του στο κελί, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να δεχθεί επίθεση. Με αυτό το δεδομένο, τα υποψήφια σωφρονιστικά ιδρύματα για τη μεταφορά του 45χρονου χρυσαυγίτη είναι οι φυλακές Δομοκού, Τρικάλων, Θεσσαλονίκης και Μαλανδρίνου.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, στην απολογία του το Σάββατο, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και επιχείρησε να εμφανίσει το φόνο ως μια “κακιά στιγμή”, λέγοντας ότι “έκλεισε δυο σπίτια το δικό του και του θύματος”. Προσπάθησε μάλιστα να εμφανίσει τη σχέση του με τη “Χρυσή Αυγή”, ως “χαλαρή” και υποστήριξε ότι το θύμα δεν είχε στοχοποιηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα