Αστυνομικοί έσωσαν τελευταία στιγμή γυναίκα που την μαχαίρωνε ο πρώην σύντροφός της

Αστυνομικοί έσωσαν τελευταία στιγμή γυναίκα που την μαχαίρωνε ο πρώην σύντροφός της
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Το περιστατικό έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο δράστης μαχαίρωνε την πρώην σύντροφό του μπροστά στο παιδί τους. Το μόνο που κατάφερε το θύμα να πει στο «100» όταν κάλεσε ήταν την διεύθυνση.

Κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή κατάφεραν άντρες της Άμεσης Δράσης στην Θεσσαλονίκη, να σώσουν το πρωί μία 38χρονη από την Γεωργία, την στιγμή που ο 39χρονος ομοεθνής της και πρώην σύντροφός της, την μαχαίρωνε και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους που είναι ΑΜΕΑ.

Είχε προηγηθεί κλήση για βοήθεια από την ίδια στο «100», όπου πρόλαβε όμως να πει τι συνέβαινε και την διεύθυνση, χωρίς να προλάβει να πει την περιοχή. Με το ίδιο όνομα υπάρχουν αρκετές οδοί στην πόλη και χρειάστηκε να γίνει παράλληλη επιχείρηση, μέχρι που οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το σωστό διαμέρισμα.

Από μέσα άκουγαν φασαρία και παρότι οι αστυνομικοί φώναξαν ο δράστης δεν συμμορφωνόταν και δεν τους άνοιγε την πόρτα. Όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να σπάσουν την πόρτα και να μπουν μέσα και βρέθηκαν μπροστά σε μία σκηνή όπου ο 39χρονος ήδη είχε αρχίσει και μαχαίρωνε το θύμα του.

Αμέσως όρμησαν πάνω του και εκείνος αφού επιχείρησε να τραυματίσει και αστυνομικούς, έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του, όμως πάνω στην πάλη, κατάφεραν οι αστυνομικοί να τον αφοπλίσουν, να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου που διενεργεί την προανάκριση και σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, καθώς ευτυχώς τα τραύματά της δεν ήταν βαριά και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα