Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο εδώλιο για βιασμό νεαρής ΑμΕΑ ο 20χρονος αλλοδαπός

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο εδώλιο για βιασμό νεαρής ΑμΕΑ ο 20χρονος αλλοδαπός
glomex

Ο βιασμός της 19χρονης με ειδικές ανάγκες φέρεται να έγινε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Στο εδώλιο κάθονται ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας και ένας 23χρονος ρομά. Τι δήλωσε ο πατέρας της.

Αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό της Κω η υπόθεση βιασμού της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, ο οποίος φέρεται να έγινε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία στη Ρόδο της Ελένης Τοπαλούδη.

Στο εδώλιο κάθονται ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας και ένας Ρομά 23 ετών.

Έτοιμος να σταθεί στο πλευρό της κόρης του, προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί το τετ α τετ με τους φερόμενους βιαστές της, δηλώνει στο Star, ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας.

Όπως λέει, τον τρομάζει η ιδέα πως το κορίτσι του θα ξαναζήσει λεπτό προς λεπτό το μαρτύριο, που πέρασε στα χέρια του 19χρονου Αλβανού και του 23χρονου Ρομά.

«Αφού θα τους αντικρίσει σίγουρα είναι δύσκολο. Κοντά μου θα την έχω. Αυτό που σκέφτομαι είναι να δικαιωθεί. Δηλαδή να ικανοποιηθώ και εγώ αλλά και περισσότερο η κόρη μου. Όμως ό,τι και να γίνει δεν νομίζω να ικανοποιηθεί και τόσο η κόρη μου, γιατί είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό θέλω να τη δω από κοντά, να δω πώς αισθάνεται, τι συναισθήματα έχει», δηλώνει.

Αυτό που είχε αφήσει άφωνη ολόκληρη την Ελλάδα είναι το γεγονός πως ο 19χρονος Αλβανός, φέρεται να βίασε την ανυπεράσπιστη κοπέλα, έχοντας ακόμη το αίμα της Ελένης Τοπαλούδη στα χέρια του.

«Tο συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι συνέβη τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Τοπαλούδη. Προσπαθούμε να την προετοιμάσουμε για να δει από κοντά τους δράστες οι οποίοι την υπέβαλαν σ αυτή την οδυνηρή διαδικασία. Οι σκηνές βίας, η σκηνές τρόμου, όλα αυτά αναβιώνουν στο μυαλό της» δηλώνει η Μαρία Κριτικοπούλου, δικηγόρος της 19χρονης.

Οι δύο κατηγορούμενοι ανάγκασαν την παθούσα σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία. Τη χτυπούσαν στο πρόσωπο και της έλεγαν «θα δεις τι θα πάθεις». Όταν κατάφερε να ξεφύγει της φώναξαν πως αυτό θα ξαναγίνει.

Ο νεαρός Αλβανός, ο οποίος αρνείται τη συμμετοχή του και σ΄αυτή την υπόθεση , σήμερα θα βρίσκεται μαζί με τον συγκατηγορούμενό του, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού της Κω. Τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο αναμένονται αυξημένα, καθώς οι αρχές φοβούνται την αντίδραση των συγγενών της κοπέλας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα