Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα ηλεκτρονικά ίχνη των βιαστών αναζητούν οι Αρχές

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα ηλεκτρονικά ίχνη των βιαστών αναζητούν οι Αρχές

Η αστυνομία υποπτεύεται και τρίτο άτομο για τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας, ένα χρόνο πριν από τη στυγνή δολοφονία της.

Το βίντεο του βιασμού της Ελένης Toπαλούδη ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της, από τους τρεις νεαρούς αναζητά η Ασφάλεια Ρόδου. Το βίντεο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017 λίγες ημέρες μετά το περιστατικό και η άτυχη κοπέλα ενημερώθηκε από μια φίλη της που το είδε.

Στη συνέχεια άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα, με όπλο των νεαρών αυτό το βίντεο.

Οι αρχές περιμένουν να ανοιχθεί το laptop της φοιτήτριας προκειμένου να πάρουν όλα τα στοιχεία για τον βιασμό της αλλά και τη δολοφονία της. Υπάρχει σε εξέλιξη μια προκαταρκτική εξέταση με εντολή εισαγγελέα για την υπόθεση του βιασμού. Η αστυνομία έχει ήδη λάβει καταθέσεις από φίλες της Ελένης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star Channel.

Η ανακρίτρια Ρόδου  από την πλευρά της έχει τα δύο ονόματα που φέρονται να βίασαν την Ελένη. Η αστυνομία υποπτεύεται και ένα τρίτο άτομο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού οι αρχές έχουν κλειδώσει την υπόθεση και περιμένουν το πράσινο φως προκειμένου να αρχίσουν και οι πρώτες καταθέσεις  των υπόπτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα