Είχε ρημάξει τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Πολυτεχνειούπολη και πέριξ αυτής

Pola Roupa's Hideout at Ilioupoli, in Athens, on  January 5, 2016 /        , ,  5 , 2016
Pola Roupa's Hideout at Ilioupoli, in Athens, on January 5, 2016 / , , 5 , 2016 SOOC

Συνελήφθη ένας 36χρονος αλλοδαπός για κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή του Ζωγράφου και εντός της Πολυτεχνειούπολης- Εξιχνιάσθηκαν 22 περιπτώσεις

Συνελήφθη μετά από αναζητήσεις στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφάλειας Ζωγράφου, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας ή Ιράκ, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει αυτοκίνητο που βρίσκονταν σταθμευμένο εντός της Πολυτεχνειούπολης και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ζωγράφου, ο δράστης το τελευταίο δίμηνο διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Ζωγράφου καθώς και στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης, παραβιάζοντας τις κλειδαριές ή σπάζοντας τα τζάμια-φινιστρίνια των αυτοκινήτων και στη συνεχεία αφαιρούσε χρηματικά ποσά, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

ADVERTISING

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων. Περαιτέρω, εξιχνιάσθηκαν 22 περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων, στην περιοχή του Ζωγράφου. Επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπές. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

SHARE:

24Media Network