Έκρυβε τα ναρκωτικά μέσα στο Γραφείο Τελετών

Έκρυβε τα ναρκωτικά μέσα στο Γραφείο Τελετών

Συνελήφθη ένα ζευγάρι Ελλήνων που διατηρούσαν Γραφείο Τελετών στο Κερατσίνι οι οποίοι διακινούσαν κάνναβη και κοκαΐνη που έκρυβαν εντός του γραφείου.

Συνελήφθη χθες το πρωί στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ένα ζευγάρι Ελλήνων και συγκεκριμένα, ένας 69χρονος και η 66χρονη σύζυγός του, που διατηρούν Γραφείο Τελετών στην περιοχή , για κατοχή προς περαιτέρω διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας για διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίσθηκε ο 69χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε, στο Γραφείο Τελετών, καθώς και στην οικία που διέμενε με την 66χρονη στο Κερατσίνι, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.159 γραμμ., ποσότητα κοκαΐνης βάρους 65 γραμμ., 4 ναρκωτικά δισκία, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 4 μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σιδερογροθιά, ζεύγος χειροπέδες και το χρηματικό ποσό των 3.738 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα