Ελεύθεροι οι τέσσερις σωφρονιστικοί για την υπόθεση της απόδρασης Σταμάτη

ΑΘΗΝΑ - ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Β. ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ - ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Β. ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που είχαν αναλάβει τη φύλαξη της Βίκυς Σταμάτη αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, με εντολή εισαγγελέα. Διαβάστε τους λόγους

Ελεύθεροι αφέθηκαν από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν οι τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που εκτελούσαν σε βάρδιες τη φύλαξη της Βικυς Σταμάτη.

Η απόφαση αυτή ελήφθη από τον εισαγγελέα Εφετών Γρ. Πεπόνη που χειρίζεται την έρευνα για την απόδραση της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, μετά από συνεννόηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισ. Ντογιάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εισαγγελείς συμφώνησαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος των τεσσάρων υπαλλήλων από τη στιγμή που διενεργείται και προκαταρκτική εξέταση για το ίδιο ζήτημα. Έτσι οι υπάλληλοι αναμένεται μα δώσουν εξηγήσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα, οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί προχώρησαν σε αυτοψία των χώρων του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειου προκειμένου να διαπιστωθεί π τρόπος με τον οποίο η καταδικασθείσα σε πολυετή ποινή κάθειρξης κατάφερε να διαφύγει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έκκληση Τσοχατζόπουλου στη Βίκυ: Όπου και να είσαι, γύρνα πίσω

Τηλεφώνημα Τσοχατζόπουλου-Σταμάτη πριν την απόδραση: Μην φοβάσαι, την επόμενη φορά θα βγεις

Απόδραση Σταμάτη: Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη 4 σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Άφαντη η Βίκυ Σταμάτη και ο γιος της. Έρευνες στο Ζέλι Φθιώτιδας

SHARE:

24Media Network