Σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο Κορυδαλλού Ν. Μαζιώτης. "Επαναστάτης" δήλωσε στον ανακριτή

Στιγμιότυπο από την είσοδο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος ο Νίκος Μαζιώτης. Μετά την επιχείρηση και την ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος Μαζιώτης τραυματίστηκε από σφαίρα στον δεξί ώμο. 
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από την είσοδο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος ο Νίκος Μαζιώτης. Μετά την επιχείρηση και την ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος Μαζιώτης τραυματίστηκε από σφαίρα στον δεξί ώμο. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η μεταγωγή Μαζιώτη, από τον "Ευαγγελισμό" στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού. Υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση (Vid)

Στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του νοσοκομείου των φυλακών του Κορυδαλλού, βρίσκεται αυτή την ώρα, ο Νίκος Μαζιώτης, μετά την αποχώρηση του από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε η μεταγωγή του κατηγορούμενου τρομοκράτη, στο Εφετείο, προκειμένου ο Εισαγγελέας Εφετών, να εκτελέσει το ένταλμα, που αφορά την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα», αλλά και την παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Ο ίδιος ο Νίκος Μαζιώτης είχε γραπτώς δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την παραμονή του στο νοσοκομείου του Ευαγγελισμού.

"Ήθελε να μεταφερθεί από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο αντίστοιχο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών ότι πρέπει να νοσηλευτεί 3 με 4 μέρες ακόμα. Υπέγραψε μάλιστα, υπεύθυνη δήλωση ότι θέλει να μεταφερθεί από τον χώρο αυτό και να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του" σημείωσε ο δικηγόρος του. Το αίτημά έγινε δεκτό.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Μαζιώτης αρνήθηκε να απαντήσει στον 27ο Τακτικό Ανακριτή που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να λάβει την απολογία του για τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του.

Ο ανακριτής έδωσε προθεσμία για την απολογία του κατηγορουμένου για την ερχόμενη Δευτέρα στις 13:30.

Ο τραυματίας, καταδικασμένος για την υπόθεση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ανακριτή "Επαναστάτης" και ζήτησε να μεταφερθεί στις φυλακές.

Ο Νίκος Μαζιώτης, ήδη καταδικασμένος σε -κατά συγχώνευση- 25ετη κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" διώκεται μετά την πρόσφατη σύλληψη του στο Μοναστηράκι για: Απόπειρα ανθρωποκτονίας τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού και κατά μόνας - παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου κατ´ εξακολούθηση - οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση - παράβαση του νομού περί εκρηκτικών υλών - ληστείες τελεσθείσες από κοινού και κατά συναυτουργία από δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, από μια εκ των οποίων (ληστεία) προέκυψε βαριά σωματική βλάβη - εγκληματική οργάνωση - υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης - πλαστογραφία μετά χρήσεως - διακεκριμένη περίπτωση κλοπών από δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες κατ´ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ´ εξακολούθηση - εμπρησμός εκ προθέσεως από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτογραφίες στη δημοσιότητα: Μαζιώτης και συνεργοί εν δράσει

SHARE:

24Media Network