Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του πρώην συντρόφου και το πρόσωπο που “φωτογράφισε”

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του πρώην συντρόφου και το πρόσωπο που “φωτογράφισε”
Caption / Glomex / Star Channel

Ένα πρόσωπο που πιθανόν να έχει λόγο να θέλει να βλάψει την 34χρονη φέρεται να υπέδειξε ο πρώην σύντροφός της. Οι αστυνομικοί θα δοκιμάσουν να της δείξουν εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες.

Νέα συνάντηση με την 34χρονη Ιωάννα – η οποία νοσηλεύεται στο Θριάσειο μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε την Τετάρτη 20 Μαϊου από μια μαυροφορεμένη γυναίκα – θα προσπαθήσουν να έχουν σήμερα οι αστυνομικοί, ευελπιστώντας πως η νεαρή κοπέλα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση ώστε να μπορέσει να τους δώει κάποιες κρίσιμες απαντήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ενδέχεται να της δείξουν και κάποιες εικόνες από βιντεοληπτικά υλικά μήπως αναγνωρίσει την ύποπτη που της επιτέθηκε στο ισόγειο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται, στην Καλλιθέα.

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα όσα φέρεται να είπε στους αατυνομικούς ο πρώην αύντροφος της 34χρονης, που ήταν και από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν για την υπόιεση. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, ο ίδιος φέρεται να περιέγραψε στις Αρχές τις καταστάσεις που οδήγησαν στον χωρισμό του από την κοπέλα. «Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοκτε δεν ξαναμιλήσαμε» είπε.

«Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της» ανέφερε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

«Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο απο προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επιθέση πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος» συνέχισε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφoρίες, ο άνδρας αναφέρθηκε σε γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας, ένα πρόσωπο που ερευνάται μέχρι και αυτή την ώρα.

Απαντήσεις από τα στίγματα κινητής τηλεφωνίας

Στο μεταξύ πυρετώδεις είναι οι προσπάθειες των αντρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν την γυναίκα που κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Τη Δευτέρα οι αστυνομικοί έλαβαν απαντήσεις από μία από τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τα στίγματα και τις σαρώσεις που ζήτησαν οι Αρχές και ενδεχομένως σήμερα να λάβουν και από τις άλλες δύο, ώστε να μπορέσουν να διαπιστώσουν αν κάποιο από τα ύποπτα άτομα που είχαν κίνητρο και τα έχουν θέσει σε στενό κλοιό, ήταν στο σημείο εκείνη την ημέρα και εκείνες τις ώρες, αλλά και προηγούμενες ημέρες και που και με ποιους έχουν πραγματοποιήσει κλήσεις.

Σημειώνεται ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα η μαυροφορεμένη λεπτή γυναίκα, μετρίου αναστήματος, που πραγματοποίησε την επίθεση, πέρα από την μάσκα και το σκουφί, να προσπάθησε αρκετά να αλλοιώσει χαρακτηριστικά της που θα την πρόδιδαν.

Όλα αυτά φανερώνουν ότι ναι μεν έχουν δρόμο ακόμα μπροστά τους οι Αρχές, όμως πλέον έχουν μία πολύ σαφέστερη εικόνα για την ζωή του θύματος, για γεγονότα, καταστάσεις και πρόσωπα κυρίως στην προσωπική της ζωή, που τους καθιστά αρκετά αισιόδοξους για την πορεία των ερευνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα