Εξιχνιάστηκε η ληστεία μετά φόνου σε βάρος ηλικιωμένου που τον γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου

Εξιχνιάστηκε η ληστεία μετά φόνου σε βάρος ηλικιωμένου που τον γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου

Ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία ένας 35χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος των φυλακών για συμμετοχή σε ληστεία κοσμηματοπωλείου. Συνεργοί του ήταν τουλάχιστον άλλα τρία άτομα, που παραμένουν άγνωστα

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Λάρισας η ληστεία σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων που έγινε τον Οκτώβριο του 2014 σε περιοχή της Λάρισας και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ηλικιωμένου άνδρα, από φρικτά γρονθοκοπήματα που δέχτηκε από τους βασανιστές του. 

Ως ένας από τους δράστες ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία ένας 35χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος των φυλακών για συμμετοχή σε ληστεία κοσμηματοπωλείου, που έγινε στις 27 Ιουνίου 2014 στην Ηλεία. Συνεργοί του ήταν τουλάχιστον άλλα τρία άτομα, που παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία τους μέχρι στιγμής.

Το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές της 24ης Οκτωβρίου 2014, όπου οι δράστες, φορώντας σκουφιά full-face και γάντια, εισήλθαν στο σπίτι των ηλικιωμένων και αφού τους ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας, απαίτησαν να τους παραδώσουν χρήματα και κοσμήματα. Στη συνέχεια, ερεύνησαν τους χώρους της οικίας και αφαίρεσαν 2.500 ευρώ που βρήκαν και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. Πριν από τη διαφυγή τους έκοψαν μάλιστα τα καλώδια του τηλεφώνου και αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του 75χρονου. 

Το ζευγάρι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου λίγες ημέρες αργότερα, δεν άντεξε ο άτυχος ηλικιωμένος και κατέληξε. Η σχηματισθείσα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

SHARE:

24Media Network