Φόνος στο Μοσχάτο: Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε ο αδελφός του ξενοδόχου

Φόνος στο Μοσχάτο: Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε ο αδελφός του ξενοδόχου

Στον 14ο τακτικό ανακριτή ο παραολυμπιονίκης, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ, που δολοφόνησε 47χρονο ξενοδόχο

Παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 47χρονου ξενοδόχου από το γνωστό παραολυμπιονίκη δήλωσε σήμερα η οικογένεια του θύματος.

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο, Αλέξη Κούγια, την παράσταση δήλωσε ο ίδιος ο αδελφός του ξενοδόχου και πλέον ο δικηγόρος έχει εντολή “να στραφεί εναντίον οιουδήποτε διαδίδει ψευδή και συκοφαντικά γεγονότα τα οποία προσβάλλουν τη μνήμη του θύματος και προσβάλλουν και το οικογενειακό του περιβάλλον, γι’ αυτό συνιστούμε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αυτοσυγκράτηση και ενδελεχή έρευνα όλων των γεγονότων, τα οποία προηγήθηκαν  της εγκληματικής πράξης του κατηγορουμένου”.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται εδώ και περίπου δύο ώρες η απολογία του παραολυμπιονίκη ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, η διαμάχη θύτη και θύματος ξεκίνησε λόγω μιας γυναίκας και συγκεκριμένα της πρώην συζύγου του ξενοδόχου, η οποία φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τον παραολυμπιονίκη. Το θύμα υποστήριζε ότι η πρώην γυναίκα του συνήψε με το δράστη σχέση κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους και πίεζε τον 39χρονο να το καταθέσει στη δίκη που είχε μαζί της στις 30 Μαρτίου για την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο δράστης αντέτεινε ότι συνήψε σχέση με τη γυναίκα του αφού πρώτα εκείνοι είχαν χωρίσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα