Για ληστείες ήταν υπεύθυνοι οι συλληφθέντες στα Άνω Λιόσια

Για ληστείες ήταν υπεύθυνοι οι συλληφθέντες στα Άνω Λιόσια
Για ληστείες ήταν υπεύθυνοι οι Ρομά που συνελήφθησαν στα Άνω Λιόσια Eurokinissi

Οι αστυνομικοί έκριναν ως ύποπτους για ληστεία δύο Ρομά που επέβαιναν σε Ι.Χ., ακινητοποίησαν το όχημα και άρχισαν να ελέγχουν τους δύο υπόπτους-Τότε βγήκαν στις ταράτσες άλλοι Ρομά από τον καταυλισμό και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών-Αναζητούνται και άλλοι ύποπτοι και ενδεχομένως να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος των δύο Ρομά οι οποίοι συνελήφθησαν από άντρες της ΟΠΚΕ τα ξημερώματα της Πέμπτης στα Άνω Λιόσια. Οι δύο δράστες που ανακρίνονται στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, κατηγορούνται για ληστείες και ενδεχομένως να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις συνεργών τους.

Τους δύο Ρομά που επέβαιναν σε Ι.Χ. και κρίθηκαν ύποπτοι για ληστείες από άντρες της ΟΠΚΕ που τους αναζητούσε, τους έκαναν σήμα οι αστυνομικοί για να τους σταματήσουν και να τους ελέγξουν στις 4 τα ξημερώματα, λίγο έξω από τον καταυλισμό των Ρομά στα Άνω Λιόσια.

Τότε βγήκαν στις ταράτσες των σπιτιών τους ακροβολισμένοι άλλοι Ρομά και άρχισαν να πυροβολούν μαζικά εναντίον των αστυνομικών, ο οποίοι κάλεσαν ενισχύσεις από το ασύρματο και πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Σύντομα έφτασαν στο σημείο πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εν μέσω καταιγισμού πυρών που είχε δεχτεί το περιπολικό των αστυνομικών, κατάφεραν να δεσμεύσουν τους υπόπτους και να τους προσαγάγουν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και στη συνέχεια στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Ύστερα από λίγο η κατάσταση στην περιοχή εξομαλύνθηκε και οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν. Ευτυχώς από αυτό το εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό που μόνο μεμονωμένο δεν είναι, δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί ή τίποτα χειρότερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα