Γλυκά Νερά: Αναζήτηση πληροφοριών από Βαλκανικές Αρχές

Γλυκά Νερά: Αναζήτηση πληροφοριών από Βαλκανικές Αρχές
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Καρέ από το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η Κάρολαιν ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI

Διαρκώς ανοίγει την "βεντάλια" των ερευνών η Αστυνομία σε μία προσπάθεια να αντλήσει από διαφορετικές κατευθύνσεις το στοιχείο εκείνο που θα την φέρει πιο κοντά στη εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα των αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής στην τιτάνια προσπάθεια που κάνουν εδώ και έναν μήνα οι αστυνομικοί για να βρουν εκείνο το στοιχείο που θα τους φέρει πιο κοντά στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 20χρονης μητέρας, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Μοιραία όσο περνάει ο καιρός και τα έως τώρα ευρήματα δεν έχουν αποδώσει καρπούς, η «βεντάλια» της έρευνας ανοίγει διαρκώς, εξετάζοντας οι αστυνομικοί παράλληλα, διαφορετικά σενάρια και εκδοχές.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Καρέ από το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η Κάρολαιν ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI

Γίνεται έρευνα προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε πιθανότητα ανοιχτή ακόμα και σε ό,τι αφορά το ίδιο το κίνητρο, ωστόσο το μεγαλύτερο βάρος συγκεντρώνει η περίπτωση της ληστείας και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το συγκεντρώνουν ληστείες με παρόμοια πρακτική με αυτή των Γλυκών Νερών.

Μάλιστα οι Αρχές έχουν ανοιχτή επικοινωνία με τις αντίστοιχες Αρχές γειτονικών και Βαλκανικών χωρών, στην προσπάθεια αναζήτησης τυχόν νέων πληροφοριών και στοιχείων που θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Στο κάδρο των ερευνών βρίσκονται βεβαίως και κάθε είδους πληροφορίες που έχουν προκύψει από διαφορετικές πηγές και εξετάζονται τα πάντα με προσοχή.

Προβλέψεις για την χρονική διάρκεια των ερευνών δεν μπορούν να γίνουν, καθώς όπως προαναφέρθηκε εξετάζονται παράλληλα πολλά σενάρια και πολλές κατευθύνσεις. Αυτό σημαίνει, ότι αν προκύψει στοιχείο από κάποια κατεύθυνση που θα δώσει μία νέα τροπή, αυτό μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα