Με ρέπλικα η απόπειρα ληστείας στα ΕΛ.ΤΑ. Κορωπίου

Με ρέπλικα η απόπειρα ληστείας στα ΕΛ.ΤΑ. Κορωπίου
Απόπειρα ληστείας στα ΕΛΤΑ Κορωπίου InTime

Ψεύτικο όπλο και πλαστικά δεματικά χρησιμοποίησε για την απόπειρα ληστείας στα ΕΛΤΑ Κορωπίου ο δράστης. Μία από τους υπαλλήλους κατάφερε να ενημερώσει την Αστυνομία.

Στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής έχει οδηγηθεί και εξετάζεται ο 51χρονος Έλληνας δράστης της απόπειρας ληστείας, σε βάρος του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ., επί της Λ. Β. Κωνσταντίνου, στο Κορωπί, νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης.

Ο δράστης που στην ουσία είχε στήσει καρτέρι και περίμενε να ανοίξει το ταχυδρομείο, αλλά ήταν αρκετά νευρικός, όταν έφτασαν οι υπάλληλοι τους ακινητοποίησε με την απειλή ενός ψεύτικου όπλου (ρέπλικα), όπως όλα μέχρι στιγμής δείχνουν και αφού έδεσε τον άντρα υπάλληλο με πλαστικά δεματικά, απαίτησε να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Στο μεταξύ όμως, μία από τις γυναίκες υπαλλήλους είχε καταφέρει να ενημερώσει την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση και περιπολικά της Άμεσης Δράσης και διασκορπίστηκαν γύρω από το υποκατάστημα καλώντας τον δράστη να αφήσει τους υπαλλήλους και να βγει έξω.

Εκείνος πλέον δεν είχε πολλές επιλογές και έτσι αποπειράθηκε να διαφύγει τρέχοντας, σε κοντινή απόσταση όμως και ύστερα από μία σύντομη πεζή καταδίωξη, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Πλέον διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο 51χρονος απασχολούσε τις Αρχές και αν τυχόν είναι υπεύθυνος για τυχόν παρόμοιες πράξεις.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα