Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος κλοπών αυτοκινήτων και διακίνησης ναρκωτικών

Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η αστυνομική επιχείρηση εκτείνεται από την Αττική έως την Αιτωλοακαρνανία και τα Ιωάννινα

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση γίνεται από τους άντρες της Ασφάλειας Αττικής σε Αττική, Αιτωλοακαρνανία και Ιωάννινα, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης η οποία δραστηριοποιείτο στις κλοπές οχημάτων και στην εισαγωγή και περαιτέρω διακίνηση στην εγχώρια αγορά, ναρκωτικών.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες, έχουν εντοπιστεί και συλληφθεί 7 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, εκ των οποίων 6 αλλοδαποί και ένας Έλληνας και έχουν κατασχεθεί 73 κιλά κάνναβης.

Σε διαλυτήριο αυτοκινήτων που εντοπίστηκε σε περιοχή της Δυτικής Αττικής έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, τρία πιστόλια, φυσίγγια και μεγάλος αριθμός πλαστών εγγράφων, σφραγίδων, ταυτοτήτων και κλειδιών αυτοκινήτων. Μετά το πέρας των ερευνών αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.

SHARE:

24Media Network