Μενίδι: Άγριο περιστατικό οπαδικής βίας – Επιβίβασαν ανήλικο σε αυτοκίνητο και τον ξυλοκόπησαν

Μενίδι: Άγριο περιστατικό οπαδικής βίας – Επιβίβασαν ανήλικο σε αυτοκίνητο και τον ξυλοκόπησαν
Αστυνομία eurokinissi

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και ο δεύτερος εμπλεκόμενος στην υπόθεση αρπαγής και σωματικής βλάβης σε βάρος 17χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού στην περιοχή των Αχαρνών

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής ο 24χρονος καταζητούμενος, για το περιστατικό αρπαγής και ξυλοδαρμού στο Μενίδι.

Από τις μεσημβρινές ώρες της ίδιας μέρας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχαν συλλάβει έναν 24χρονο Έλληνα, επίσης κατηγορούμενο για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αρπαγή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Ειδικότερα, το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή των Αχαρνών οι δύο Έλληνες συλληφθέντες προσέγγισαν πεζοί παρέα ανηλίκων και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών ηλικίας 17 ετών, να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απομάκρυναν τους άλλους.

Στη συνέχεια, οδήγησαν τον ανήλικο σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου του έσκισαν τα ρούχα και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Οι δράστες είναι οπαδοί του Ολυμπιακού και το θύμα του Παναθηναϊκού. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα