Προφυλακιστέος ο 52χρονος παιδόφιλος. "Φιλήσυχος και πολύ εκδηλωτικός με όλους" κατά τον δικηγόρο του

Προφυλακιστέος ο 52χρονος παιδόφιλος. "Φιλήσυχος και πολύ εκδηλωτικός με όλους" κατά τον δικηγόρο του

Δεν έπεισε για την αθωότητά του, κατά την απολογία του, ο 52χρονος, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων στην Πτολεμαΐδα. Τι δήλωσε ο δικηγόρος του (Vid)

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 52χρονος από την Πτολεμαΐδα, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών και αντίσταση.

Ο 52χρονος, που συνελήφθη την προηγούμενη Τρίτη μετά από καταγγελίες, απολογήθηκε την Παρασκευή (06/06) και όπως αποδείχτηκε, δεν έπεισε για την αθωότητά του.

Μετά την απολογία του 52χρονου, ο δικηγόρος του έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την υπόθεση, τονίζοντας ότι όσα κυκλοφορούν είναι διαστρεβλωμένα και ότι ο πελάτης του είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος και πολύ εκδηλωτικός με όλους.

"Θέλω να τονίσω ότι απ' όλα όσα έχουν ειπωθεί στα ΜΜΕ είναι διαστρεβλωμένα. Όλα όσα έχουν δημοσιευθεί. Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα απ' ό,τι αναφέρονται στα ΜΜΕ. Γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις διατυπώσεις μας" ήταν τα πρώτα λόγια του Κύρου Σπόντη.

Και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται για το άτομο, το οποίο παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ. Πρόκειται για ένα φιλήσυχο άνθρωπο, ο οποίος είναι πολύ εκδηλωτικός όχι μόνο με ανήλικες και ανήλικους αλλά και με ενήλικες ανθρώπους. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του. Δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Γι΄αυτό πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί και επιφυλακτικοί".

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η αστυνομία, ο 52χρονος κατηγορείται ότι αποπλάνησε και ασέλγησε σε πέντε ανήλικα κορίτσια ενώ στο φορτηγάκι του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, παιδικά αντικείμενα και παιχνίδια.

Πληροφορίες από kozan.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φρίκη στην Πτολεμαΐδα: 52χρονος ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Δηλώσεις για τον 52χρονο παιδόφιλο

SHARE:

24Media Network