Σκότωσε συγχωριανό του για να μην πληρώσει το όχημα που αγόρασε

Σκότωσε συγχωριανό του για να μην πληρώσει το όχημα που αγόρασε

Αγνοούμενος για ενάμιση έτος θεωρούνταν ένας 52χρονος στον Έβρο. Διαπιστώθηκε ότι συγχωριανός του τον σκότωσε, όταν πήγε να εισπράξει τα χρήματα από αγοραπωλησία οχήματος

Οι πολύμηνες έρευνες της αστυνομίας για τη τύχη ενός 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο του 2013 από το Δορίσκο Έβρου, απέδωσαν καρπούς, αποκαλύπτοντας εγκληματική ενέργεια. Όπως προέκυψε, ο 52χρονος δολοφονήθηκε από έναν 39χρονο συγχωριανό του. Το θύμα πήγε στο σπίτι του 39χρονου για να εισπράξει τα χρήματα από αγοραπωλησία οχήματος, που είχε γίνει στο παρελθόν αλλά δεν είχε εξοφληθεί ποτέ. Τότε, ο 39χρονος τον δολοφόνησε και εξαφάνισε το πτώμα.

Το αυτοκίνητο του 52χρονου, ωστόσο, είχε βρεθεί έξω από το σπίτι του δράστη, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με πρόθεση. Το απόγευμα της Δευτέρας (06/07) ο 39χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομο γνωστό στις αρχές, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων, καθώς και για κλοπές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network