Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του Ασημακόπουλου που συνελήφθη στο Βόλο

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του Ασημακόπουλου που συνελήφθη στο Βόλο

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του Φώτη Ασημακόπουλου, ο οποίος φέρεται ως ένοχος για πλαστογραφία και υπόθαλψη εγκληματία και συνελήφθη στο Βόλο (pics)

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του Ασημακόπουλου, 35 ετών, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής στο Βόλο. Η ΕΛ.ΑΣ. δίνει έπειτα από εισαγγελική άδεια τις φωτογραφίες του προκειμένου να πάρει πληροφορίες για τη δράση του, από πολίτες που μπορεί να γνωρίζουν κάτι για τον κατηγορούμενο.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του Ασημακόπουλου που συνελήφθη στο Βόλο

Η σύλληψη Πετρακάκου

Το δεξί χέρι του Μαζιώτη και η σύντροφός του συνελήφθησαν μπροστά στα μάτια των δύο μικρών αγοριών τους χωρίς να προβάλλουν καμία αντίσταση. Στο σπίτι που διέμεναν μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκαν όπλα σε κοινή θέα. Συνελήφθησαν ακόμα δύο αδέρφια για υπόθαλψη εγκληματία. Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε Βόλο, Πήλιο, Μώλο Φθιώτιδας και Αθήνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαμέρισμα του Βόλου που έμενε το ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο και είχε νοικιάσει η σύντροφος του Πετρακάκου, βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, τα οποία μάλιστα οι συλληφθέντες είχαν σε κοινή θέα.

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν δύο αδέρφια που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία. Ένας 35χρονος σε ξενοδοχείο στο Βόλο και ο 27χρονος αδερφός του σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα. 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες  35χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 24-09-2015, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) (σχετικές οι από 24-09-2015 δηλώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας).

Πρόκειται για τον:

Ασημακόπουλο Φώτιο του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεν. την 23-02-1980, στην Αθήνα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, στη διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν το παραπάνω πρόσωπο, έχει προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία, Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αποκάλυψη σοκ! Βρέθηκε σημειωματάριο. Πετρακάκος και συνεργοί ετοίμαζαν απαγωγές

Προφυλακίστηκε συγκατηγορούμενος του Πετρακάκου

SHARE:

24Media Network