Βόλος: Στο σκοτάδι οι έρευνες για τη 'χρυσή' διάρρηξη με λεία 1,3 εκ. ευρώ και 900 χρυσές λίρες

Μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Το αστρονομικό ποσό προερχόταν από ρευστοποίηση ομολόγου, πριν από λίγες εβδομάδες -.Οι αρχές ζήτησαν την άρση τραπεζικού απορρήτου

Στο σκοτάδι κινούνται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της κλοπής-μαμούθ με λεία 1,3 εκ. ευρώ και 900 χρυσές λίρες που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στην παραλία του Βόλου, όπου μένει ο γνωστός από τις δωρεές του στην Εκκλησία και στο Δήμο, 92χρονος (σ.σ.: ενώ στον επάνω όροφο μένει ο αδελφός του, στον οποίο φέρεται να ανήκουν τα χρήματα που εκλάπησαν).

Οι αρχές ζήτησαν την άρση τραπεζικού απορρήτου για να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών για το σπασμένο ομόλογο της οικογένειας ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

ADVERTISING

Αρχικά η οικογένεια κατήγγειλε εκτός από την κλοπή των χρημάτων και κλοπή 400 λιρών, μετά ωστόσο φέρεται να διαπίστωσε ότι έλειπαν 900 λίρες. Η αστυνομία ερευνά το κατά πόσο ισχύουν τα όσα κατήγγειλε η οικογένεια σε ότι αφορά το ύψος του ποσού.

Οι δράστες όπως είναι γνωστό μπήκαν στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου από την κεντρική πόρτα, παραβιάζοντας την κλειδαριά. Όπως δήλωσε η οικογένεια το αστρονομικό ποσό προερχόταν από ρευστοποίηση ομολόγου, πριν από λίγες εβδομάδες.

(Με πληροφορίες από OnLarissa)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κλοπή-μαμούθ στο Βόλο: 'Σήκωσαν' 1,3 εκ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες

SHARE:

24Media Network