Κοντά στους δολοφόνους του Λαζαρίδη

Κλοπή όπλων και αλεξίσφαιρων γιλέκων από αστυνομικούς σε περιπολικο στο Μαρούσι (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ)
Κλοπή όπλων και αλεξίσφαιρων γιλέκων από αστυνομικούς σε περιπολικο στο Μαρούσι (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ) EUROKINISSI

Αγγίζουν, οι αρχές της χώρας τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες του Λαζαρίδη του Μαυράκη και του Γιαγιά. Όλοι τους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εμπλέκονταν στα κυκλώματα της νύχτας

Ένας άκρως σκληρός και επικίνδυνος κακοποιός κρύβεται, σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", πίσω από τις δολοφονίες ανθρώπων που είχαν σχέση με την νύχτα και είχαν ταράξει το πανελλήνιο.

Μιλάμε για τους φόνους του Αριστοτέλη Γιαγιά του Γεράσιμου Μαυράκη αλλά και του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Το κουβάρι φαίνεται πως ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν το τμήμα Εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής προχώρησε στη σύλληψη 217 ατόμων στις μεγάλες επιχειρήσεις τον περασμένο Μάρτιο.

Τότε, ανοίχτηκε, όπως λένε τα στοιχεία, ο δρόμος ώστε να πλησιάσουν οι αστυνομικοί τον άνθρωπο που κρυβόταν πίσω από τις δολοφονίες, κι αυτό επειδή και οι 217 δικογραφίες αφορούσαν σε ανθρώπους εμπλεκόμενους ευθέως με κυκλώματα εκβιαστών.

Επιπλέον, όπως λέγεται, κάποιος άνοιξε το στόμα του, κοινώς μίλησε και έδωσε πολύτιμες πληροφορίες στην ασφάλεια.

Πρόκειται λοιπόν για Αλβανό κακοποιό ο οποίος όμως δεν έχει πιάσει ποτέ όπλο στα χέρια του κι αυτό φέρνει δυσκολία στις αρχές.

Το άλλο μεγάλο πρόβλημα για την ΕΛΑΣ είναι πως ο συγκεκριμένος Αλβανός κατάλαβε εγκαίρως πως είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και δεν περίμενε να κάνει την κίνησή του τελευταία στιγμή.

Μέσα στο 2011, ίσως και λίγο νωρίτερα, έσβησε τα ίχνη του και έσπευσε να εξαφανιστεί. Μάλλον έχει φύγει και από την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η "Espresso", ο άνθρωπος αυτός φρόντιζε να συστήνεται ως εισοδηματίας ενώ κάθε άλλο παρά σπατάλησε τα πολλά λεφτά που πήρε από τα συμβόλαια θανάτου.

Τα επένδυσε όλα σε αγορές ακινήτων από τα οποία εισέπραττε τα ενοίκια.

Υπενθυμίζεται πως ο Αριστοτέλης Γιαγιάς φερόταν να είναι μέλος ομάδας προστασίας, κοινώς νονών, στη Δυτική Αττική.

Ο Γεράσιμος Μαυράκης ήταν ο σύντροφος της Νένας Χρονοπούλου και επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων.

Αν και φορούσε πάντα αλεξίσφαιρο, δεν το είχε κάνει τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του.

Τέλος, ο Μ. Λαζαρίδης δολοφονήθηκε δεχόμενος σφαίρες στην κοιλιά στο θώρακα και αλλού, ενώ είχε τραυματιστεί στο πόδι και η σύντροφός του, Α. Ηλιάδη.

SHARE:

24Media Network