Δράστης δολοφονίας ξυλοκόπησε αστυνομικούς στην Ποτίδαια

Δράστης δολοφονίας ξυλοκόπησε αστυνομικούς στην Ποτίδαια

Δύο αστυνομικοί που εκτελούσαν χρέη φρουρών στα κρατητήρια οδήγησαν στην τουαλέτα, κατηγορούμενο για δολοφονία. Λίγο μετά και μόλις άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας, ως έμπειρος πυγμάχος έβγαλε νοκ άουτ τους αστυνομικούς του...

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν προχθές το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου Χαλκιδικής με τον 29χρονο ομογενή από την Γεωργία που συνελήφθη για την δολοφονία ενός 34χρονου και τον τραυματισμό άλλων τριών ατόμων ύστερα από έναν καβγά σε beach bar της Ποτίδαιας Χαλκιδικής, που προηγήθηκε με παρέα νεαρών επειδή θεώρησε ότι πείραζαν την κοπέλα του.

Ο δράστης προφασίστηκε κάποια στιγμή στους αστυνομικούς πως χρειαζόταν να πάει στην τουαλέτα. Οι δύο αστυνομικοί που εκτελούσαν χρέη φρουρών στα κρατητήρια τον οδήγησαν στην τουαλέτα. Λίγο μετά και μόλις άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας, ως έμπειρος πυγμάχος και γνώστης πολεμικών τεχνών που ήταν κυριολεκτικά σκόρπισε τους φρουρούς του και τρέχοντας έσπασε ένα διαχωριστικό από plexiglass, στη συνέχεια έσπασε με μια κλωτσιά της πόρτα της αξιωματικού υπηρεσίας την οποία επίσης χτύπησε και τρέχοντας τα σκαλιά για να διαφύγει, ακινητοποίησε άλλον έναν αξιωματικό και τέλος τον σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος.

Έχοντας αφήσει ...νοκ άουτ όλη την απογευματινή βάρδια του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ο σεσημασμένος κακοποιός έτρεξε και κρύφτηκε σε μια κοντινή οικοδομή. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί είχαν καλέσει σε ενισχύσεις και απέκλεισαν περιμετρικά την οικοδομή, εγκλωβίζοντας εκεί τον 29χρονο, τον οποίο στη συνέχεια ακινητοποίησαν και συνέλαβαν. Την επόμενη ημέρα ο δράστης μεταφέρθηκε στις Φυλακές Διαβατών.

SHARE:

24Media Network