ΕΚΠΑ: Δωρεάν 200 θέσεις για προγράμματα e-learning

ΕΚΠΑ: Δωρεάν 200 θέσεις για προγράμματα e-learning
Εθνικό Καπιδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Eurokinissi

Διακόσιες θέσεις δωρεάν για τα προγράμματα e-learning προσφέρει το ΕΚΠΑ για μόνιμους κατοίκους νησιωτικών και παραμεθόριων περιοχών.

Τη διάθεση 200 δωρεάν θέσεων e-learning προγραμμάτων επιμόρφωσης σε μόνιμους κατοίκους νησιωτικών και παραμεθόριων περιοχών της Ελλάδας που προέρχονται από τις Περιφέρειες: Βόρειου Αιγαίου, Νότιου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου, ανακοίνωσε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στόχος της ενέργειας, που υλοποιείται από το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι «να καλυφθούν οι ανάγκες για επιμόρφωση σε νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές σε συγκεκριμένους τομείς».

Όπως ενημέρωσε το πανεπιστήμιο, κατά προτεραιότητα θα επιλεγούν εκπαιδευόμενοι, μόνιμοι κάτοικοι απομακρυσμένων μικρών νησιών και παραμεθόριων, δυσπρόσιτων περιοχών που περιλαμβάνονται στις προαναφερθείσες Περιφέρειες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα