Ελασσόνα: Οδηγός έσωσε μωρό που βρέθηκε να μπουσουλάει στη μέση του δρόμου

Ελασσόνα: Οδηγός έσωσε μωρό που βρέθηκε να μπουσουλάει στη μέση του δρόμου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΡΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το δεκατριών μηνών μωράκι βρέθηκε να μπουσουλάει στο οδόστρωμα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Συγκλονισμένη η οδηγός που το έσωσε.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης (28/9) στην κεντρική οδό της Οικονόμου, στην Ελασσόνα, όταν νεαρή οδηγός που έμπαινε στην πόλη, αντίκρυσε έντρομη στη μέση του δρόμου ένα μωρό δεκατριών μηνών μόνο του να μπουσουλάει, στις 12:30 το βράδυ.

Όπως μετέδωσε το elassona-city.gr ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο της οδηγού, ακολουθούσε φορτηγό και με αστραπιαίες κινήσεις η νεαρή συμπολίτισσα κατέβηκε από το όχημα και πήρε στην αγκαλιά της το μωρό, σώζοντάς το.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα άρχισε να φωνάζει προς την γειτονιά και να ζητάει βοήθεια ενώ στη συνέχεια κάλεσε το “100” και το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, όπου μέσα σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν το παιδί και να ηρεμήσουν και την οδηγό, η οποία τα είχε κυριολεκτικά χαμένα ενώ στο σημείο έφθασε και η μητέρα του μωρού, η οποία ήταν επίσης πάρα πολύ ταραγμένη από το εν λόγω γεγονός.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Η νεαρή εθελόντρια του ΕΕΣ, Ελένη Γκανάτσιου συγκλόνισε με την μαρτυρία της για τον πρωτοφανές περιστατικό με το μωρό που η ίδια έσωσε στην Ελασσόνα, μιλώντας σς εκπομπή στο Pressing 90.1.

Η νεαρή κοπέλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης και τρόμου ταυτόχρονα, καθώς όπως είπε, “είμαι νέα οδηγός κι όσο σκέφτομαι αν αντιδρούσα αλλιώς, θεέ μου θα το σκότωνα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα