ELBISCO-ΑΛΛΑΤΙΝΗ για θάνατο 8χρονης στο Κερατσίνι: “Δεν έχουμε καμία σχέση με τις εγκαταστάσεις”

ELBISCO-ΑΛΛΑΤΙΝΗ για θάνατο 8χρονης στο Κερατσίνι: “Δεν έχουμε καμία σχέση με τις εγκαταστάσεις”
Το σημείο όπου έχασε τη ζωή της η 8χρονη Eurokinissi

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η ELBISCO AE ξεκαθαρίζοντας πως δεν συνδέεται με τις εγκαταστάσεις όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό κατά το οποίο ένα 8χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα.

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση προχώρησε η εταιρεία ELBISCO σχετικά με τον τραγικό θάνατο του 8 κοριτσιού στο Κερατσίνι.

Όπως αναφέρεται: «Η εταιρεία ELBISCO AE και οι άνθρωποί της εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για το πρόσφατο τραγικό συμβάν, της 17-11-2021, που οδήγησε στον θάνατο το άτυχο 8χρονο κορίτσι. Οι επιχειρήσεις (εταιρίες του ομίλου Σαραντόπουλου) στις εγκαταστάσεις των οποίων, στο Κερατσίνι Πειραιώς, συνέβη το φρικτό γεγονός, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την εταιρία ELBISCO AE και τη μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ (μετοχική, επιχειρηματική, εμπορική, συνεργασίας ή άλλη)».

«Η εταιρεία μας, εδώ και πολλές δεκαετίες, παράγει τα αναγνωρισμένα προϊόντα της (μπισκότα, κέικ, αλμυρά κράκερ και άλευρα τελικού καταναλωτή), υπό το σήμα φήμης ΑΛΛΑΤΙΝΗ, αποκλειστικά στα δύο εργοστάσιά της στο Πικέρμι Αττικής και στην Γλύφα Χαλκίδας.

Επισημαίνουμε, τέλος, ότι μια εκ των προαναφερόμενων, εδρευουσών στο Κερατσίνι Πειραιώς, επιχειρήσεων χρησιμοποιεί σε προϊόντα παραγωγής της (χονδρικής εμπορίας και προοριζόμενα για επαγγελματική χρήση) το σήμα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, εναντίον της θέλησης της εταιρίας μας η οποία, για τον λόγο αυτό, έχει άμεσα, ήδη από το έτος 2015, προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και ευρίσκεται σε αντιδικία με την άνω επιχείρηση» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17/11, όταν το κοριτσάκι προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Κερατσινίου. Η συρόμενη όμως πόρτα η οποία έκλεινε εκείνη τη στιγμή εγκλώβισε το άτυχο κοριτσάκι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, ανάμεσά τους τη μητέρα και τη γιαγιά του 8χρονου κοριτσιού, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες, αλλά και του εργαζόμενου που ήταν υπεύθυνος για την πόρτα και ενός ακόμη οδηγού του εργοστασίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version