Έλενα Αθανασοπούλου: Καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό – Τι αναφέρει στη μήνυσή της

Έλενα Αθανασοπούλου: Καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό – Τι αναφέρει στη μήνυσή της
Έλενα Αθανασοπούλου Instagram / @athanasopoulouelena

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη ότι τη βίασε το 2010, ενώ το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Τι αναφέρει στη μήνυσή της για το περιστατικό.

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου εις βάρος γνωστού σκηνοθέτη, καταγγέλλοντάς τον για βιασμό το 2010.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη σήμερα ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ για την καταγγελία του βιασμού της, αναφέροντας πως η ίδια ήταν τότε 21 ετών. Η ίδια δεν αποκάλυψε το όνομα του σκηνοθέτη, ωστόσο, πρόκειται για άνθρωπο που έχει υπογράψει πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες, ενώ μία από αυτές προβάλλεται αυτή την περίοδο σε μεγάλο κανάλι.

Όπως είπε, είχε αυτό το τραυματικό γεγονός θαμμένο στην ψυχή της για πολλά χρόνια και βρήκε το θάρρος να μιλήσει λόγω του κινήματος του MeToo, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Έλενα Αθανασοπούλου είναι μέλος του ΣΕΗ από το 2018.

“Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό και έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, γιατί εγώ πέρασα από πολλά στάδια: θυμού, θλίψης, οργής, πένθους. Εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε. Ήμουν 21 ετών, ήταν πολύ άγριο αυτό που μου συνέβη. Να βγουν τα θύματα, να πάρουν θάρρος, να πάρουν δύναμη. Να το κάνουν πρώτα για τη δική τους ψυχή και έπειτα για να προστατεύσουμε τα νέα παιδιά”, είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες της δηλώσεις.

Έλενα Αθανασοπούλου: Τι αναφέρει στη μήνυσή της η ηθοποιός

Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον γνωστό σκηνοθέτη και ότι το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας βραδινής τους εξόδου. Την είχε καλέσει για δείπνο και στη συνέχεια θα ακολουθούσε έξοδος με κοινούς φίλους.

Όπως κατήγγειλε, ο σκηνοθέτης φρόντισε να γίνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Αφού η νεαρή κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία, την οδήγησε στο αυτοκίνητο, όπου φέρεται να την βίασε.

“Από τη στιγμή που φύγαμε, μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου, έχω ένα κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του… Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Μου πέρασε από το μυαλό ότι αν έβγαινα στον δρόμο μόνη μου σε αυτή την κατάσταση, μπορεί να μου συνέβαινε κάτι ακόμη χειρότερο”, αναφέρει μεταξύ άλλων στη μήνυσή της.

“Περιμένουμε από τον Εισαγγελέα να δώσει το όνομα του σκηνοθέτη”

Σε δήλωσή της στο “Πρωινό”, η Έλενα Αθανασοπούλου είπε:

“Εισπράττω πολλή αγάπη και δύναμη από το νησί μου, την Κρήτη, για αυτό και μένω εδώ αυτή τη στιγμή. Έχω καλή ψυχολογία επειδή είμαι με αγαπημένα μου πρόσωπα. Βγήκα να μιλήσω γιατί δε μπορούσα να κάνω αλλιώς. Η ψυχή μου δεν μου επέτρεπε να το κρατάω κρυφό με όλα όσα συμβαίνουν, βιασμοί, κακοποιήσεις… Ήμουν αρκετά μικροί τότε που έγινε το συμβάν, δεν είχα την ίδια πυγμή και το ίδιο θάρρος. Αυτή τη στιγμή είμαι μια άλλη γυναίκα. Μιλάω δημόσια για να πάρουν θάρρος και άλλα κορίτσια για να λυτρώσουν τις ψυχές τους. Μου έχει αφήσει αρκετά τραύματα, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Πριν το MeToo ένιωθα μεγάλη ντροπή να βγω να πω κάτι τέτοιο. Θα κινηθώ νομικά και περιμένουμε από τον Εισαγγελέα να δώσει το όνομα του σκηνοθέτη. Δεν είχα ποτέ συνεργασία με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, ήταν φιλική η γνωριμία μας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα