ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου: Περικυκλωμένα από κλούβες και ΜΑΤ τα σχολεία

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου: Περικυκλωμένα από κλούβες και ΜΑΤ τα σχολεία
Thesstoday.gr

Αυστηρά μέτρα στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, υπό τον φόβο νέων επεισοδίων. Ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει παραταχθεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας περιμετρικά του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το Thesstoday.gr, κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το τετράγωνο του σχολείου και η άφιξη των μαθητών γίνεται κάτω από ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό. Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ έχουν αποκλείσει περιμετρικά την περιοχή και η προσέλευση προς το σχολείο επιτρέπεται μόνο στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές.

Την ίδια ώρα, φοιτητές διανείμουν έντυπο υλικό ενημέρωσης στους μαθητές, στο οποίο αναφέρεται η συγκέντρωση της Πέμπτης, στις 6 η ώρα, στο άγαλμα Βενιζέλου, για τον έναν χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς και η συναυλία που θα ακολουθήσει στην Αγίας Σοφίας, στις 7 το απόγευμα.

Thesstoday.gr

Σημειώνεται ότι η ισχυρή αστυνομική δύναμη εντάσσεται στο πλαίσιο αποκλιμάκωσης των εντάσεων στη δυτική Θεσσαλονίκη, υπενθυμίζοντας ότι χθες σημειώθηκε επίθεση ακροδεξιών κατά μελών της ΚΝΕ στην περιοχή της Ηλιούπολης, με συνέπεια τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Thesstoday.gr

Αστυνομία και στο ΕΠΑΛ Ευόσμου

Πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταθεί από νωρίς και έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου, για την αποτροπή ενδεχόμενων έκνομων ενεργειών, επανάληψη δηλαδή, των επεισοδίων που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και τα οποία κατέληξαν σε δεκάδες προσαγωγές αλλά και συλλήψεις μαθητών.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, υπό την επιτήρηση των αστυνομικών δυνάμεων οι μαθητές τα τελευταία λεπτά συνεχίζουν να προσέρχονται κανονικά στο σχολείο τους, με τα μαθήματα μέχρι στιγμής να φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα