Επανατοποθέτηση 331 τρίτεκνων πρώην σχολικών φυλάκων ως βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Τι αποφάσισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκης, για σχολικούς φύλακες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της κινητικότητας

Την επανατοποθέτηση 331 τρίτεκνων πρώην σχολικών φυλάκων, που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της κινητικότητας, ενέκρινε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της σχετικής γνωμοδότησης του Τριμελούς Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου (νόμος 4024/2011) του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ σημειώνεται ότι η επανατοποθέτηση θα γίνει με βάση τα αιτήματα για κάλυψη άμεσων λειτουργικών αναγκών που υπέβαλε το υπουργείο Υγείας.

Με αυτόν τον τρόπο, 331 πρώην σχολικοί φύλακες θα απασχολούνται στο εξής ως βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό, ενισχύοντας έτσι σημαντικά το έργο των νοσοκομείων σε όλη την επικράτεια.

Εντός των προσεχών ημερών θα ακολουθήσει ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την έναρξη υποβολής των σχετικών αιτήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημόσιο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι σχολικοί φύλακες γίνονται... σεκιουριτάδες με δική τους εταιρία μέσω ΕΣΠΑ

Οι σχολικοί φύλακες απολύονται οι σχολικοί επιστάτες έρχονται μέσω ΕΣΠΑ

SHARE:

24Media Network