Επεισόδια στο ΑΠΘ: Ξανά στο νοσοκομείο ο τραυματίας φοιτητής

Επεισόδια στο ΑΠΘ: Ξανά στο νοσοκομείο ο τραυματίας φοιτητής
voria.gr

Στο Νοσοκομείο "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης εισήχθη ο φοιτητής που τραυματίστηκε από την ευθεία βολή κροτίδας κρότου λάμψης στα επεισόδια του ΑΠΘ την Παρασκευή. Τη Δευτέρα θα λάβει εξιτήριο.

Στη Στοματική και Γναθοπροσωπική χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου “Παπανικολάου” νοσηλεύεται από χθες, Παρασκευή (27/05) ο 20χρονος φοιτητής που τραυματίστηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τη Σχολή Θετικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο νεαρός μετέβη στα Επείγοντα του νοσοκομείου με πόνους στην άνω γνάθο και κατόπιν αξιολόγησης από τους θεράποντες ιατρούς κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο 20χρονος έχει κάταγμα στην άνω γνάθο καθώς και ένα μικρό πρόβλημα στην κάτω γνάθο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το voria.gr, του έχουν τοποθετηθεί και δύο νάρθηκες, ενώ αναμένεται τη Δευτέρα να πάρει εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός διεκομίσθη αιμόφυρτος στο πρόσωπο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μετά τον τραυματισμό του την Πέμπτη. Όπως είχε ανακοινώσει την ίδια μέρα το νοσηλευτικό ίδρυμα, έφερε “θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αφτί, εμβοές και ζάλη” και εξήλθε λίγες ώρες αργότερα κι αφού είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων από ιατρούς αρκετών ειδικοτήτων. Σύμφωνα με την τότε ενημέρωση, κατά την οδοντιατρική εκτίμηση, δεν προέκυπταν παθολογικά ευρήματα, αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι, όπως υποστήριζαν οι παρευρισκόμενοι στη διαμαρτυρία φοιτητές, ο 20χρονος φοιτητής ΤΕΦΑΑ τραυματίστηκε στο πρόσωπο από χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα