Επικοινωνία Μητσοτάκη – Μάστορα για το ζήτημα των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Μάστορα για το ζήτημα των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών
Μητσοτάκης και Μάστορας Eurokinissi / NDP

Με αφορμή την ανάρτηση του καλλιτέχνη ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε μαζί του ενημερώνοντάς τον πως το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί.

Σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε την Πέμπτη με τον καλλιτέχνη Χρήστο Μάστορα, με αφορμή την ανάρτηση του τραγουδιστή για το ζήτημα των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών.

Ο πρωθυπουργός τον ενημέρωσε ότι θα προωθηθεί σύντομα νομοθετική ρύθμιση που θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη, ο Χρήστος Μάστορας εξέφρασε με ανάρτηση στο Facebook, την δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στο θέμα των μειωμένων συντάξεων των Βορειοηπειρωτών και τον νόμο Κατρούγκαλου, ενώ ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι Βορειοηπειρώτες στήριξαν στις εκλογές, για να διορθώσει την κατάσταση.

Την ανάρτησή του συνόδευσε με δύο φωτογραφίες, τις οποίες εξηγεί σε σχόλιό του: “13 χρόνια φυλακή επειδή ήταν Έλληνας και δεν το έκρυβε… και στην Τρίτη φωτογραφία είναι ένα κομμάτι χαρτί από την Ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τότε που τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο Έθνος… Μάταια κρεμασμένο σε έναν τοίχο κι αυτό…”

Facebook / Chris Mastoras

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα